duke_luke Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ahojte vsetci, chcem sa Vas opytat, ci nahodou niekto z Vas nevie, kde sa nachadza spinac svetla v kufri. Pozeral som zamok, ale nejdu z neho ziadne kable. Mam octavia 1, r.v.1999 , vybava LX. Chcem prist na to,ci by sa to malo spustat podobne ako v ostatnych dverach cez mikrospinac, alebo kde vlastne ten spinac je a ci ho mozem nejako napojit na jeden z ostatnych mikrospinacov, aby mi to v kabine "piskalo z budikov" ked je kufor otvoreny. Dakujem za vsetky spravne odpovede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 dodam este, ze nemam central vobec. klasika otvaram len klucom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 hmmm, to nikto nevie, akym spinacom sa rozsvieti to svetielko v kufri ? kde je ten spinac? neviem ho najst :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Nevím jestli ti to pomůže mám combika a mikrospínač nemám v zámku ale u otevírání.Sundaval jsi tapec?Pokud ne tak ho sundej a podívej se kolem táhel co vedou od zámku k otevírání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 dik moc za odpoved, nie nepozeral som pod tapec. Tak to pri prvej prilezitosti omrknem. Este, ze ten zadny tapec ide tak rychlo dole :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Spínač na světlo kufru,stejně jako na světlo v interieru mám zabudovaný do zámků,kufr mi též nesvítí a nejde ani v levých dveřích, ale mám centrál, což asi nebude rozdíl v umístění spínání osvětlení uvnitř, pokud kecám tak mě opravte :-) ... jinak je to taková bolest novějších škodovek, kamarádova Fábie RS na to taky trpěla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alí Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 ja mam zase problem me sviti v kufru svetlo porad a nevim co stim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Oddělej tapecku 5. dveří a do zámku je připojen 2pinový konektor, ten vypoj a přestane to svítit, ale zároveň signalizovat otevření / zavření...a závada je rozbitý mikrospínač v zámku dveří...měl jsem ten samý problém a až bude počasí, tak ho vyřeším :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ladar01 Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Mam combika a svetlo v kufru mi zacne rozsvecovat a zhasinat kdyz najedu na hrbol po delsi jizde takze nekdy nezamknu cetralem protoze detekuje otevreny kuf i kdyz je zavreny tak ho musim otevrit a zavrit. Spinac jsem zkontroloval a zda se byt ok. Vycistil jsem ho a dam vedet jak to dopadlo.Nebo ma nekdo jiny napad ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 někde jsem četl, že se má plastový cuplík v zámku omotat páskou, aby byl širší. Já ho bohužel měl prasklý. Takže jsem natáhl dráty k popruhu zavírání dveří, nad ním udělal vypínač a rozsvítím si to jen když potřebuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ladar01 Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Jo jo ma to souvislost s tim plastovym cuplikem tak jsem zatim napnul vice pruzinu co vede k nemu a zatim to nezlobi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 tiez mam combi a problem je v tom, ze svetlo svieti pri otvarani kufra len vtedy, ked drzim klucku stlacenu, ked ju pustim tak svetlo zhasne neviem ci moze byt chyba v mechanizme zamku alebo iba v mikrospinaci. auto je rocnik 2002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.