Jord Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 (upraveno) Mnozí už viděli, někteří ne, tak dávám i sem - zakládám svoje vlákno. I když nevím jestli bude třeba, chci nechat pašika v sérii, ale kdo ví.. 1.9tdi 96kw najeto 199780km - čekám jubileum výbava: highline - chybí mlhovky, nevim proč, asi kvůli bixenům..půjdou dodělat spotřeba: oproti rsu nádherná :-) zatím mám průměr 5,6l najel jsem s tim něco málo přes 1000km co se chystá: v úterý jdu na rozvody v zápětí se chystám na moravu k tdidrapkovi, kde proběhne kompletní prohlídka, možná čistění turba, možná chip :) jinak na zimu už asi nic nestihnu, jen nějak pročistit interiér, přemýšlím o multifunkčnim volantu s tempomatem, kterej mi dost chybí fotky už z tématu z rsem :) dneska jdu lepit spztku a rámeček do pr*ele Upraveno Říjen 27, 2011 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Pěknej kousek a hezká spotřeba. Já tam teď mám průměr 7,1. Ale je to tím, že tady ve Švajcu jezdím hodně kopce, no a odolej se jen tak táhnout těma serpentýnama když jedeš nahoru. Jinak zvenku naprostý dvojče toho mýho. Co máš za výbavu, highline? Já mám jen trendline a mlhovky taky nemám. A ještě nemám vzadu na kufru nápisy, měnili mi na záruku celý pátý dveře, tak už jsem je tam nenechával lepit zpět, bez nich mi to přijde lepší. Schválně se koukni na okolí osvětlení SPZ, je to častá nemoc tohohle modelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Pěknej kousek a hezká spotřeba. Já tam teď mám průměr 7,1. Ale je to tím, že tady ve Švajcu jezdím hodně kopce, no a odolej se jen tak táhnout těma serpentýnama když jedeš nahoru. Jinak zvenku naprostý dvojče toho mýho. Co máš za výbavu, highline? Já mám jen trendline a mlhovky taky nemám. A ještě nemám vzadu na kufru nápisy, měnili mi na záruku celý pátý dveře, tak už jsem je tam nenechával lepit zpět, bez nich mi to přijde lepší. Schválně se koukni na okolí osvětlení SPZ, je to častá nemoc tohohle modelu no rezne to jako blázen, po zimě se na to vrhnu + přední blatníky zespoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Tak to já měl jen to zadní víko kufru, tak mi ho vyměnili za fungl nový a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 no nevim jestli to jen nechat přebrousit a laknout, asi jo, kdy je to v záhybu a zespoda, nový víko se mi nechce zbytečně :-) spíš ty blatníky asi kompet, nebo taky rozstřikem jinak asi si budu dělat novou alcantru dopředu, ale potřebuju trefit barvu, nevíte někdo o někom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 dneska výlet do č. těšína na kontrolu a na chip, auto v pořádku, výměna manžet a soft: v serii naměřeno 144,8ps, 325nm, což je slušný, po softu 169ps, 402nm; egr off 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Hezký hodnoty, já mám od Funa 170 PS a 398 Nm. Jede to pěkně, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Hezký hodnoty, já mám od Funa 170 PS a 398 Nm. Jede to pěkně, co? moc pěkně, ještě jak jsem jel domu těch 400km po dálnici 160+ tak bych řekl, že se to zajelo ještě líp a budou tam o trošku lepší hodnoty :-) jenom mi začla v kolonách zlobit spojka, nevim jestli to je únavou po 800km, ale při rozjezdu začla cukat a v zařazených rychlostech při šlápnutí dřít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 aa tady je Kubuv Pašik s pěknyma hodnotama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 plány?? uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 tak nějaký novinky, zítra mě čeká operace komplet spojka se setrvákem doufám, že pak budu mít na dlouho dobu klid :-D jinak momentálně najeto cca 203500tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 plány se postupně realizují, phoenixy ve sklepě, půjdou na kompletní renovaci a lak - lesklý grafit a následně pozičky do lišť a možná i US vrata jestli seženu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Pozicky a USA vrata by byly super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 pár novinek, kola zůstaly ve stříbrný a příprava na mlhovky u matinky VW a bestovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Nedelal si kdysi Virtual Tuning? Podle nicku usuzuju :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 jojo taky si tě pamatuju :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Taky se zivis jako grafik? :) octy uz jsou u nas pase co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 jojo díky virtualu můžu děkovat za dobrou práci :-) grafika mě baví. Octy šli do světa, ale zůstali jsme věrni koncernuu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Tak ja u koncernu zustanu naveky :D a co se tyce prace, tak 4 roky delam grafika, prace super.. ale koncim a ted budu hodne premyslet co delat dal. Co se tyce prijmu neni to uplne ono, i kdyz ta prace je fakt skvela! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Jak jsem tě tehdy potkal u O2 to bylo vtipný jsem si řikal kdo to je :D měl si to pěkně naleštěný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 já bych jel za tebou pokecat ale vez jsem plný auto na volejbal :lool: tak příště, dobrá náhoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Jj proto jsem jel na tu pumpu :D tak priste ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 blbosti, který přidávaj na čistotě mlhovky usazeny a spztka nalepena + aktuální stav km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Mlhovky pěkný, taky jsem o nich uvažoval, ale nechám to bez nich. A na tachometru máš o cca 82 tis.km víc než já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 potencionální nástupce ale zatim je čas, motorově je pašík super, podvozek se sice sere kde může, ale zůstane ještě nějakej ten rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 dám sem nějaký novinky: tady ještě v normálním stavu pak přišla dovča, auto stálo přes noc venku a nepříjemnost byla na světě: včera jsem si auto vyzvedl u vinicars (v pondělí jsem ráno odvezl, takže jeden den čístého času) a po kroupách ani památky navíc do rodiny přibyla mladší (starší :lool: ) neohrabaná sestra corolla - zánovní stav, 80tis najeto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 večer přijede nový majitel, last photo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Takže nakonec taky jde do světa? Co bude dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 jojo, ale nechtěl jsem to prodat. Inzeráty smazaný, na vw clubu jsem ho nechal jen tak a před týdnem mi volal pán, že je to přesně to, co shání, cenu nabídl slušnou, tak si dám přes zimu aspoň pauzu. A v létě uvidíme kolik bude financí, buď helmuta 330d, 530d nebo s60,v70 - ale uvidíme, co mi potom padne do okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Za kolik se ho povedlo prodat jestli to není tajný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.