Jord Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 tedka odjeli, 155 komplet zimaky + letnaky - nemohl jsem rict ne, na jare bych stejne prodaval..urcite za min ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 No tak to je hodne slusny . Tak ted jeste sehnat peknou bramboru a bude. Jinak ten trilitr muzu doporucit. Mam najeto zatim asi jen 3000 km, ale zatim jsem z toho porad nedsenej. Jen az budu menit olej....to abych koupil rovnou celej sud. Ale co, za to svezeni to stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 (upraveno) No tak to je hodne slusny . Tak ted jeste sehnat peknou bramboru a bude. Jinak ten trilitr muzu doporucit. Mam najeto zatim asi jen 3000 km, ale zatim jsem z toho porad nedsenej. Jen az budu menit olej....to abych koupil rovnou celej sud. Ale co, za to svezeni to stoji hele teďka nikde nic pořádnýho není, všechny nalítano 200+ a toho už se zase docela bojim, ale už mě netíži prodej pašíka, tak budu sledovat co se naskytne. Jinak mě láká ten FL s diodama, ale to je zatim drahý Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Jo já měl kliku, ten můj měl najeto 77 tis. Takže hledáš 2009 a vejš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.