Jump to content

Aktivní subwoofer FLI TRAP 12

ciimaa

Recommended Posts

Prodám aktivní suwoofer FLI Trap 12 ACTIVE je připraven pro okamžité použití. Integrovaný zesilovač FLI Loaded 250 dokáže vybudit speciálně vyvinutý basový reproduktor k úžasným přirozeným basům bez jakýchkoliv kompromisů.

Technické parametry:

- průměr reproduktoru: 30 cm

- výška: 380 mm

- šířka: 350 mm

- hloubka: 500 mm

- výkon RMS: 300 W

- maximální výkon: 1000 W

FLI Trap je značkou nové koncepce pro dosažení přesnější, hlubší a silnější reprodukce basových kmitočtů.

Hraje opravdu dobře :)

kapacitor a kabely nejsou součástí !!!!

jinde prodávám za 2500kč pro členy z OC za 2000kč

nejlepší by byl osobní odběr a ukázal ybch jak hraje ale klidne zašlu na dobírku

post-6366-0-34272900-1319740268_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Máš to pěkný, nemáš náhodou nový koncovky? Taky nad něma přemýšlím, ale v černé.
    • Ahojte mám dosť zoxidovane káble hlavné k batérií na Octavia 1 1.9 TDI 81 kw. Rozhodol som sa preto vyrobiť nové. Svorky chcem použiť amio 800a. A káble sa rozhodujem či použiť 35mm2 alebo 50mm2. Kábel bude dobrá voľba dať zvarivaci gumený? Kostriaci kábel je vedený na karosériu a následne na motor v jednom kuse originál. Môžem to spraviť tak že dám od baterky na karosériu a od tiaľ na motor? Lebo neviem nájsť také oko čo by sa dali dať prostred kábla ako originál.
    • No vidíš 🙂. Já radar dostal taky k narozkám, pac jsem o tom dlouho mluvil a nekoupil. A drbal jsem si hlavu, že jsem to měl udělat dávno
  • Create New...