Guest coswortak Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Octavia combi 4x4 2.0 FSI r.v. 11/2005 naj 250000km, takže sa všetci možte na to pripravit ,chyba ktoru v škodovke po 10 rokoch vývoja bud nevedia, alebo určite skor nechcu odstranit.Odtrhlo mi 3 nity na diferáku roztrhlo obal prevodovky naštastie je ozubenie v poriadku, kedže nová prevodovka nepripada v uvahu koli cene a použitých 4x4 je ako šafránu obal som dal zavarit a diferak opravit, všetky ostatne nity boli taktiež načaté.Táto chyba je známa od octavie I 1,6 r.v.97 neviem čo si mám o tom mysliet, hranica najazdených km sa sustavne snižuje, za pár rokov skončíme ako pri š120l -80000km a komplet generálka.Odporučat prevodovku vybrat po 250000km rozobrat a nity radšej vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Sorry ale sem z toho volaky zmeteny :D.. Nadpis prevodovka 4x4, do toho dyferak a nejvic me dostala ta 1,6 ktera se ve 4x4 ani nedelala. Takze jde o prevodovku (ktera se muze podelat u kazdy oktavice), nebo o Haldex spojku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest coswortak Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Ide o diferák v 6 rychlostnej prevodovke š Octavia II 2,0 FSI 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Jo tak to jo. To se muze podelat uplne vsude. To neni specialni bolest FSI. Znamej to vloni menil na fabii 2008 1,4 MPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Mám ten samý problém, to co popisuješ je přesné vyjádření servisu. Mám za sebou 265tis. a opravovat to budeme stejným způsobem. Projevem je silné hučení od prokluzování ložiska které se stupňuje od 2. až po 6. stupeň kdy intenzita "kvílení" je nejvyšší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest taklbery Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Ahoj, muzete vice specifikovat, projevy. DIky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Ahoj, muzete vice specifikovat, projevy. DIky Projevy jsou jakýmsi bzučením stupňované od 2. po šestý stupeň. Zejména se projevuje při brzdění motorem na 6. a 5. stupeň z vyšší rychlosti. Při jízdě do prudší zatáčky taktéž na vyšší stupeň je projev bzučení znatelnější. Když je tuhá zima, zvuk není skoroo slyšet, kdežto v létě se projevy stupňují. Zřejmě jde o hustotu oleje vůči počasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.