Kalic Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 kdyz jsem videl Sputniky, tak moje srdicko zaplesalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 ty VW jsou pecka...ty bych bral taky všema deseti, ale z origo se mi nejvíc líbí 18" Zenithy a pak samozřejmě Pegasus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 taky radim Pegasus nebo Zenith 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Čo tak nejaké z SII? sú širšie a majú trochu menšie ET ako z OII, určite to ukáže lepšie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Moje Neptuny budou brzy na prodej, kdyby byl zájem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 Neptuny sa mi veľmi páčia, ale škoda že ich robia iba 18" , ak by ste našli niekto niekde repliky neptuny tak sem snimy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 Jestli mohu přispět, tak já vybíral od WSP - kvalitní repliky origo kol, od VW tam mají všechny co uvažuješ , bral jsem od nich na dvě auta a spokojenost, naposledy tyto na foto WSP_catalogo.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Tak od dnes už jazdím na LPG !!! Je to super, ked na účte za plnú nadrž svieti suma 28€ :D Zmena vo výkone je cititelna, ale povedzme si pravdu :D 1.6 tka s 75kW ani výkon predtým nemala, takže je to super ekonomické riešenie, celkom aj s papierovačkami ma to vyšlo na 970€ Mám octu už pol roka a nabehal som na nej cez 6000 KM a na tankovanie som minul cez 600€ , tak sa mi ta investýcia vráti pri cca 17-20 000 km, ale už ten pocit že jazdíte na LPG je super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Zrovna dnes jsem četl článek s testem tohoto motoru přestavěného na LPG, motor ji zkolaboval, ale píší, že vinou firmy dělající přestavbu na plyn, tak bacha na to, článek je v posledním čísle AutoTipu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Tak to je jasné, stať sa môže čokoľvek, ale je to schválené od výrobcu škoda, ta firma ktorá to robila má dobre referencie,takže ja som zatial spokojný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Sputniky mám tiež,a ked mam vyjadrit svoj názor origo je origo ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Chcel by som tieto elektrony na leto: http://www.okdisky.sk/detail/27292 Jaky je váš nazor na tieto disky ? NEVIE NIEKTO AKY MAJU OFICIALNY NAZOV ? Chcel by som vidieť na nejakom aute, ako vyzerajú. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 PROSIM VAS VELMI PEKNE O POMOC !!! Kúpil som si rádio 2DIN a lá original SKODA Colombus radio, no a pozrité sa na FOTKU nepasuje mi ramik okolo autoradia, vsade som našiel iba taky ale pre Skoda Octavia 2 s automatickou klimou, ale ja mam maualnu. Proste nemozem najst na internete ramik, ktorý by zakryval medzeru ktorú vidite na fotke. PS: Ako to že radio Colombus stoji 2000€ ked ja som za toto, ktoré vyzerá uplne rovko , dal 300€ ??? Moje rádio má: - DVD s HD displayom - NAVIGACIU - DVB-T Primač - RADIO S RDS - čita to všetky dostupne formaty - 2x slot na SD kartu - slot na Ipod player - aux,cuvacia kamera, a proste všetky dostupne a použivane sloty - dialkovy ovladač - BLUETOOTH Proste všetko čo má aj Columbus, tak ako je to možné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 nevím co přesně za dekor to je ale na toto rádio musí být dekor tento 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 nevím co přesně za dekor to je ale na toto rádio musí být dekor tento ANO ANO JE TO PRESNE TOTO , no ale kde to kupim v takych farbach jak mam ja na fotke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.