Přejít na obsah

Mančího Octávka

Doporučené příspěvky

tak auto je doma zpět. bylo úplně bez chladiva, důvod proč zmizelo je, že u chladiče na klímu u té zátky chladivo uteklo. kolem zátky se to zalepilo, tuhle sezónu to odjezdí a na příští rok se vymění chladič klímy.

takže jsem spokojen, nestálo to skoro nic

Odkaz ke komentáři

Takže klíma funí, navíc jsem odpoledne zajel si nechat udělat fólie na okna, mam zadní okna 35% propustnost světla, předek jsem nechal takovej jakej je a buď na něj půjde časem bezpečostní fólie a nebo nic.

Neni to nijak do očí bijící, takže jsem nadmíru spokojen, jak s cenou tak s tím, že to neni nijaký markantní rozdíl.

Odkaz ke komentáři

takže na autě další "novinka", podařilo se mi o skrytej obrubník škrábnout kola na pravé straně : \ každé kolo přes dva paprsky škráblé. teď mi celá pravá strana vypadá jak když s tím parkuje někdo kdo to nikdy neřídil. nechám to celé být, buď přes zimu necham kola opravit, nebo počkam až to bude ještě více omlácené a dam to celé na pojistku přestříkat.

ale auto aspoň dělá radost, až na to, že na laku se to hodně projevuje.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Po dnešku nabarvené přední brzdy, na červeno, zadek na mě čeká zítra : ) už mam natočeno 145k km, konečně mam ledky i v předních světlech včetně odporů

teď jen přemýšlim zda mam zkusit dát na havarijko odřený nárazník, kola a pravou stranu a nebo to nechat. když už bych to dělal tak bych to zkusil na rozpočet, že by se z toho dalo i nastříkat lišty do barvy.

proto bych se teď rád zeptal zdejších jaké mají s tím kdo zkušenosti...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

tak hlavne,že si v poriadku...pokiaľ toto niekto nezažije,tak si ani nevie predstaviť,aký hnusný je to zážitok :huh:

Ol@f : ja si myslím,že to všetko spôsobil ten kanec-ešte sa odrazil od predku a treskol ešte do boku...jeden šofér na autobusi trafil laň a tá sa tak nešťastne odrazila,že vybila ešte 2 bočné sklá :ph34r:

Odkaz ke komentáři

svodidel jsem se ani nedotkl, což bylo štěstí, jinak jsem s autem skončil v levém pruhu u svodidel, pak jsem auto s pomocí ostatních řidičů odtáhl na krajnici aspoň aby mě někdo netrefil ještě.

v tuhle chvíli jsem rád, že jsem rád, a děkuji si za to, že nejezdim v něčem menší a starším

bohužel jsem v tu chvíli nestihl brzdit ani uhnout, prostě jak kdyby to prase někdo přede mě postavil... tu poslední vteřinu mam pořád před očima ...

Odkaz ke komentáři

Cena opravy 180k,-, cena auta 160k,-

na opravu je tam tolik dílů, že ani kdybych se to pokusil udělat bez autorizaku, nemusel bych se vejít do částky kterou by mi dala pojišťovna, oba pytle vystřelené, nárazník, kapota, blatník, dveře, čelní sklo apod. je prostě na odpis

tak jsem to vyřešil takhle a už jen čekam na peníze od pojišťovny

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...