Fíla Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Ahoj chci se poradit.. Nemáte někdo na vaší RS 18- tky kola? Mám na nich 225/40 a lehce někdy drhnu... Drhnete také??? Nebo jsou v čudu tlumiče? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak určitě to nebude 18" kolama. Drhne predek/zadek? Jaký je ET disků? Počítám, že bude tak 30 když ti to drhne...Když máš moc malý ET, tak ti budou dřít gumy i na 17", 16"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fíla Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 ET je 32... Drhne akorát zadek...Je to takové celkem sedlé na zadku :))) Co myslíš teda? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Jestli to máš sedlý na zadku, tak pravděpodobně unavený péra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fíla Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Jj asi jo.. Tak na zimu to teďko nechám.. Je právě zvláštní že to štrejchá jenom na pravé straně a na levé vůbec... Na zimu to teďko nechám dají se tam 16 tak to bude ok snad... Ale na léto koupit no.. Kde se dají sehnat za dobrý peníze na ten zadek komplet tlumiče a péra??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 www.cc-autodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fíla Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Někdo další s návrhy??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 www.cc-autodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Jj- nebo pro změnu kontaktuj uživatele jELDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Dodo: Zapomlě jsi dodat, že uživatel Jelda = CC-Autodíly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Proto jsem psal "pro změnu" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
redO1 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Ahoj dělá mi to samé myslel jsem si že když vyměním podvozek bude to ok. Dal jsem nový a je to stejné tak bacha aby jsi neměnil zbytečně jako já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Urcite to neni tim, ze jsou na aute 18", i kdyz mas 17", tak obvod kola je porad stejny, takze to roli nehraje zadnou. Chyba bude nekde jinde, bud jak pise iron, ze mas uz pera unaveny. Nebo das novy pera, ale ty budou moc mekky, tak ti to pri zhoupnuti bude taky drhnout. Nemas tam tu pruzinu prasklou treba? Ja mam snizeny auto na podvozku HP s pruzinama KW 55/55 a auto mi chytlo na zadku jednou jedinkrat, kdyz jsem jak magor prolitnul takovej dolik, tak si auto dosedlo vzadu, jinak nikdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 (upraveno) Zřejmě Ti při propružení škrtá guma o plastové nadkolí.Asi bych to neřešil výměnou pružin.Mám ráfky 8x18 a 8,5x18,oboje ET 32.Trochu škrtali už ty užší.Stačilo trochu flexou vyříznout plast.Když jsem po roce koupil 8,5 škrtalo to opět.Stačilo o trochu zvětšit probroušení.Po vyříznutí plastu Ti vznikne mezera mezi plastem a podběhem.Tu jsem vyplnil silikonem,aby bordel od kol nelétal mezi plast a podběh.Odkrytý plech podběhu,cca 50 mm v nejvyšším místě jsem nastříkal přípravkem na ochranu prahů.Pružinami nic nevyřešíš,možná zvedneš,ale při naložení a následném propružení to bude stejně škrtat.Nyní mám pružiny HR -35 mm a ani si neškrtne. ET 32 je v kombinaci s ráfky šíře 8" a více již za hranicí montáže bez úprav.Jsou to ale jenom mm.Hodně může pomoci výběr užších pneu.Tím nemyslím obout nějaký nesmyslný rozměr,ale i při stejné šíři pneu 225 jsou některé užší.Všechny gumy neznám,ale co jsem mohl změřit,tak pneu se šípovým vzorem bývají užší o pár mm,ale i ty někdy pomohou. A to,že na každé straně to drhne jinak je asi dané tím,že ochranný plast není na obou stranách stejně daleko od podběhu.Tak jsem to tak měl. Upraveno Listopad 8, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.