Přejít na obsah

Piarova Blow off

Doporučené příspěvky

Tak todle je mazec, ale jasne ze to chce nezavistlou napravu vzadu a ne jako ma octa, ta gdyz se utrchne tak je po srande, u Audini se to aspon nejak da korigovat.

http://www.youtube.com/watch?v=WAYL1y9UpbY...feature=related

A jak si rek ze trase pri 60km/h tak to mas negde ohlej disk, udelej vyvazeni kol (pokud vubec bude mozne udelat - 60km/h znamena ze je to moc ohle a nebo je pneu negde zkrivena) a udelej geometriji a snad to bude OK.

Odkaz ke komentáři
Tak co, gde bude oprava probihat? Neco mi rika ze v anglii za ten prah zaplatis dvakrat vice nez na slovensku?

Tak mas pravdu,som sa pytal u jednoho a vysiel na mna s cenou za komplet novy prah s nastriekanim 725 libier coz je asi viac nez 18 tisic. :)

Co sa tyka podvozku som skusil celkom 5 servisov, vratane skody a vysiel som z kazdeho s rovnakym vysledkom nevedia co s tym moze byt niesu na to kompetentny urcit zavadu,coz ma prekvapila i skodovka,bol som uz z toho unaveny stale hladat servisy a pytat sa tak som to chcel nakoniec hodit k nim (skoda servis) nech to daju komplet dokopy jak mechanoku tak i karoseriu,ale nepochodil som plecharinu nerobia mechaniku nevedia a za 1 hodinu u nich auto v garazi stoji 61.45 libier :(

Dnes som siel do dalsieho servisu na geometriu a vyvazenie kol a cestou som to sliapol na 130km/h a zazrakom vybracie zmyzli.V servise som pochodil asi tak ze vyvazili mi predne kolesa na zadne zabudli(coz som zistil az doma na fakture)a geometria bola v poriadku a z pohladu na podvozok auta vraj vse je ok,cestou domov som to vzal po dialnici max 180km/h auto nevybruje snad iba pri zrychlovani a volant je stale na krivo.

Odkaz ke komentáři
Peťo ten volant ti rozhodili na geometrii nesrovnalí ho do rovna a udělali geo .Lehká pomoc zhodit bag a srovnat volant práce na deset minut :( Přijeď do Havířova a mi ti to s Raztym narovnáme :) :(

Ten volant na krivo ostal po tom naraze,geometriu narobili,lebo vraj to je vyronane .

Odkaz ke komentáři

No a stahuje te to nebo je to v poho.

Pokud byl volant rovny pred a je ted krivo tak tam musi na te naprave neco byt jinak.

Jinak srovnat volnat jde geoskou - dela jsem si to na svem,ale je fakt ,ze na sluzebnim byla geoska dobra a volnat byl take pri jizde vychyleny a tahlo to do strany.Jenze on potkal diru kanalu :palec:,pak se menila ohnuta tyc rizeni a pak uz nevim jak to bylo.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Nake update fotek parkovak namontovany,cerna stropnica taky,volantek ma novou kuzi,dnes dosla loketka,a 17 spyderi pujdou za chvyli na auticko,pujdou komplet nove brdy s novym zelenym lakem na trmeny a desky,pujdou i novejsi tlumice,takze budu mit dve sady tlumicku s pruzinam na zvys :huh: pak jeste nove silentbloky,repracky,svicky,budik turba,olej,N75 pro zadrzeni wastegate snad jsem na nic nezapomel do par dni to snad vse bude udelany a pak me ceka cesta ze skotska na slovensko :)

Jo jeste jsem zapomel na tempomatek a prehrani softu u Cimbu ale na slovensku u Sveca :)

post-639-1274816235_thumb.jpg

post-639-1274816253_thumb.jpg

post-639-1274816266_thumb.jpg

post-639-1274816277_thumb.jpg

post-639-1274816289_thumb.jpg

post-639-1274816304_thumb.jpg

post-639-1274816316_thumb.jpg

post-639-1274816329_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ne 630 ale 711.1 Eur coz je fakt sila a na ten tvuj motor dela cimbu take ale jenom v Prahe u Jandy jsem se ho na to ptal neni to chip ale uprava prechodovych stavu to je zlepseni opozdovani reakce na plyn a je to levny nakych 2000kc jsi jenom zmen ajzyk na cesky a hodi te to na Jandovy stranky a tam to mas popsany.

Odkaz ke komentáři

Nie som v skotsku oprava bola robena teda v uk celkom im to trvalo az na to ze mi poje..li dx navi nejde zvuk do reprakou,bohuzial som na to prisiel neskoro a dokazat im ze to boli prave oni uz bolo neskoro takze jazdym hluchy,pri vymene toho prahu davali dole asi dvere a stym nieco poje..nejde podsvietenie dvery,vyherv zrkadiel sa musim na to teda pozriet sam ,len dufam ze neni v prdeli koncak u dx

Odkaz ke komentáři
ne 630 ale 711.1 Eur coz je fakt sila a na ten tvuj motor dela cimbu take ale jenom v Prahe u Jandy jsem se ho na to ptal neni to chip ale uprava prechodovych stavu to je zlepseni opozdovani reakce na plyn a je to levny nakych 2000kc jsi jenom zmen ajzyk na cesky a hodi te to na Jandovy stranky a tam to mas popsany.

UŽ JSEM TO NAŠEL,DÍK ZA ODKAZ :huh:

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
Nie som v skotsku oprava bola robena teda v uk celkom im to trvalo az na to ze mi poje..li dx navi nejde zvuk do reprakou,bohuzial som na to prisiel neskoro a dokazat im ze to boli prave oni uz bolo neskoro takze jazdym hluchy,pri vymene toho prahu davali dole asi dvere a stym nieco poje..nejde podsvietenie dvery,vyherv zrkadiel sa musim na to teda pozriet sam ,len dufam ze neni v prdeli koncak u dx

Aha, tak to pekne pobabrali no :blink: !

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem si poridil novy sani piercross kit misto toho stavajiciho,zevnitr je nakej molitan ci co,tak snad to bude lepsi to co mam,KN filter to nak nevidrzel a musel jsem tam dat speed filter,taky jsem to konecne posadil to na 17-ky ale chci je na bilo se mi to moc libi,

Jo a budik na turbo :lool:

post-639-1277499954_thumb.jpg

post-639-1277499973_thumb.jpg

post-639-1277499993_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...