Přejít na obsah

Piarova Blow off

Doporučené příspěvky

Tak todle je mazec, ale jasne ze to chce nezavistlou napravu vzadu a ne jako ma octa, ta gdyz se utrchne tak je po srande, u Audini se to aspon nejak da korigovat.

http://www.youtube.com/watch?v=WAYL1y9UpbY...feature=related

A jak si rek ze trase pri 60km/h tak to mas negde ohlej disk, udelej vyvazeni kol (pokud vubec bude mozne udelat - 60km/h znamena ze je to moc ohle a nebo je pneu negde zkrivena) a udelej geometriji a snad to bude OK.

Odkaz ke komentáři
Tak co, gde bude oprava probihat? Neco mi rika ze v anglii za ten prah zaplatis dvakrat vice nez na slovensku?

Tak mas pravdu,som sa pytal u jednoho a vysiel na mna s cenou za komplet novy prah s nastriekanim 725 libier coz je asi viac nez 18 tisic. :)

Co sa tyka podvozku som skusil celkom 5 servisov, vratane skody a vysiel som z kazdeho s rovnakym vysledkom nevedia co s tym moze byt niesu na to kompetentny urcit zavadu,coz ma prekvapila i skodovka,bol som uz z toho unaveny stale hladat servisy a pytat sa tak som to chcel nakoniec hodit k nim (skoda servis) nech to daju komplet dokopy jak mechanoku tak i karoseriu,ale nepochodil som plecharinu nerobia mechaniku nevedia a za 1 hodinu u nich auto v garazi stoji 61.45 libier :(

Dnes som siel do dalsieho servisu na geometriu a vyvazenie kol a cestou som to sliapol na 130km/h a zazrakom vybracie zmyzli.V servise som pochodil asi tak ze vyvazili mi predne kolesa na zadne zabudli(coz som zistil az doma na fakture)a geometria bola v poriadku a z pohladu na podvozok auta vraj vse je ok,cestou domov som to vzal po dialnici max 180km/h auto nevybruje snad iba pri zrychlovani a volant je stale na krivo.

Odkaz ke komentáři
Peťo ten volant ti rozhodili na geometrii nesrovnalí ho do rovna a udělali geo .Lehká pomoc zhodit bag a srovnat volant práce na deset minut :( Přijeď do Havířova a mi ti to s Raztym narovnáme :) :(

Ten volant na krivo ostal po tom naraze,geometriu narobili,lebo vraj to je vyronane .

Odkaz ke komentáři

No a stahuje te to nebo je to v poho.

Pokud byl volant rovny pred a je ted krivo tak tam musi na te naprave neco byt jinak.

Jinak srovnat volnat jde geoskou - dela jsem si to na svem,ale je fakt ,ze na sluzebnim byla geoska dobra a volnat byl take pri jizde vychyleny a tahlo to do strany.Jenze on potkal diru kanalu :palec:,pak se menila ohnuta tyc rizeni a pak uz nevim jak to bylo.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Nake update fotek parkovak namontovany,cerna stropnica taky,volantek ma novou kuzi,dnes dosla loketka,a 17 spyderi pujdou za chvyli na auticko,pujdou komplet nove brdy s novym zelenym lakem na trmeny a desky,pujdou i novejsi tlumice,takze budu mit dve sady tlumicku s pruzinam na zvys :huh: pak jeste nove silentbloky,repracky,svicky,budik turba,olej,N75 pro zadrzeni wastegate snad jsem na nic nezapomel do par dni to snad vse bude udelany a pak me ceka cesta ze skotska na slovensko :)

Jo jeste jsem zapomel na tempomatek a prehrani softu u Cimbu ale na slovensku u Sveca :)

post-639-1274816235_thumb.jpg

post-639-1274816253_thumb.jpg

post-639-1274816266_thumb.jpg

post-639-1274816277_thumb.jpg

post-639-1274816289_thumb.jpg

post-639-1274816304_thumb.jpg

post-639-1274816316_thumb.jpg

post-639-1274816329_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ne 630 ale 711.1 Eur coz je fakt sila a na ten tvuj motor dela cimbu take ale jenom v Prahe u Jandy jsem se ho na to ptal neni to chip ale uprava prechodovych stavu to je zlepseni opozdovani reakce na plyn a je to levny nakych 2000kc jsi jenom zmen ajzyk na cesky a hodi te to na Jandovy stranky a tam to mas popsany.

Odkaz ke komentáři

Nie som v skotsku oprava bola robena teda v uk celkom im to trvalo az na to ze mi poje..li dx navi nejde zvuk do reprakou,bohuzial som na to prisiel neskoro a dokazat im ze to boli prave oni uz bolo neskoro takze jazdym hluchy,pri vymene toho prahu davali dole asi dvere a stym nieco poje..nejde podsvietenie dvery,vyherv zrkadiel sa musim na to teda pozriet sam ,len dufam ze neni v prdeli koncak u dx

Odkaz ke komentáři
ne 630 ale 711.1 Eur coz je fakt sila a na ten tvuj motor dela cimbu take ale jenom v Prahe u Jandy jsem se ho na to ptal neni to chip ale uprava prechodovych stavu to je zlepseni opozdovani reakce na plyn a je to levny nakych 2000kc jsi jenom zmen ajzyk na cesky a hodi te to na Jandovy stranky a tam to mas popsany.

UŽ JSEM TO NAŠEL,DÍK ZA ODKAZ :huh:

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
Nie som v skotsku oprava bola robena teda v uk celkom im to trvalo az na to ze mi poje..li dx navi nejde zvuk do reprakou,bohuzial som na to prisiel neskoro a dokazat im ze to boli prave oni uz bolo neskoro takze jazdym hluchy,pri vymene toho prahu davali dole asi dvere a stym nieco poje..nejde podsvietenie dvery,vyherv zrkadiel sa musim na to teda pozriet sam ,len dufam ze neni v prdeli koncak u dx

Aha, tak to pekne pobabrali no :blink: !

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem si poridil novy sani piercross kit misto toho stavajiciho,zevnitr je nakej molitan ci co,tak snad to bude lepsi to co mam,KN filter to nak nevidrzel a musel jsem tam dat speed filter,taky jsem to konecne posadil to na 17-ky ale chci je na bilo se mi to moc libi,

Jo a budik na turbo :lool:

post-639-1277499954_thumb.jpg

post-639-1277499973_thumb.jpg

post-639-1277499993_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...