SERRGEY 4x4 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 zdravim prosim o rady mam octu 1.9TDI 74kw 4x4 a mam problem kdyz zatahnu rucni brzdu tak se mi pri odbrzdeni nevraceji tahla od leveho kola a kolo stale pribrzduje pls poradte jestli se to da nejak vycistit nebo promazat nebo jestli mam koupit nove lanovody predem dik za odpovedi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Buď je to lanovod nebo zatuhlý mechanismus ruční brzdy v brzdiči. Možná bych to viděl spíš na brzdič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Já jsem měl to samé a byli to lanovody. Podařilo se je v servisu rozběhat a promazat(neměli skladem nové), ale teď před zimou jsem je stejně měnil. Jak ti popraská bowden, tak se ti do něj dostane voda a sůl a pak je to znova to samé. Nevím, kolik stálo, ale moc to nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 mě stačilo vyčistit destičky a ty plíšky,jak se v nich pohybujou destičky,bylo to už zanesený a promazal sem na třmenech ty štelováky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 potrebujem nejaku temu o brzdach, nechcem zakladat novu, tak to pisem sem ;) menil som zadnu bubnovu napravu za kotucovu, kotucovu som nahodil, len rucna brzda blbo brzdi, chcem vymenit lanovody. nasiel som titeto, je to ono? :) pripadne mi napiste cislo dielu ;) diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Ano je to správně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.