Šátek Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Ahojte, předevčírem mi nějakej dobrák obral z auta všechny poklice i když jsem je měl přikurtované každou čtyřmi eskapáskami. Vzhledem k tomu, že ty poklice stály přes 1 000,- tak už nechci další poskytnout ostatním. Chci se vás zeptat, jestli nevíte o poklicích, které by byly přidělány na šroubech, tzn. musely by mít rozteč nových octavií. Měl jsem takové poklice na favoritu, ale od té doby jsem si jich nevšiml. Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Nejsou ani origo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Kup si nejake skrarede jako ja a budes mit klid.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Nejlepší je jezdit bez poklic a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 To máš pravdu, ale zase pěknej hnus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Možná hnus,ale jak se tak všímám,takhle to praktikuje spousta lidí. A třeba v německu to je úplně běžný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 (upraveno) Souhlasím, ale dřív když byly alespoň stříbrně lakované, tak to šlo. Dnes je to černý hnus. PS: můj otec kdysi když měl O1 tak to praktikoval i v létě, říkal čím hůř to auto bude vypadat tím lépe, pro něho byla Škodovka neštěstí, furt vylámané zámky atd. Upraveno Listopad 19, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 A nebo hliníky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.