Přejít na obsah

Stráta výkonu

Guest deda01

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mam takovej problem. Pred mesicem jsem si koupil octavii II 1.9 tdi 77kW. Uz asi 5x se mi stalo ze nesla vubec do tahu jako by neslo turbo. Zatim se mi to vzdi stalo rano kdyz jsem poprve nastartoval a kdyz jsem seslapnul plyn tak proste nic:( zadnej tah ale staci jenom vypnout motor a znovu nastartovat a vse OK krasne jde za plynem. Kdyz to nema silu tak nejde dat ani tempomat. Rikam si jestli mi neodchazi turbo nebo vaha vzduchu. Jinak ta octavia ma 202650km a r.v. je 2007. Nevite co by to mohlo delat?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest mejdlo91

Ahoj,

mam takovej problem. Pred mesicem jsem si koupil octavii II 1.9 tdi 77kW. Uz asi 5x se mi stalo ze nesla vubec do tahu jako by neslo turbo. Zatim se mi to vzdi stalo rano kdyz jsem poprve nastartoval a kdyz jsem seslapnul plyn tak proste nic:( zadnej tah ale staci jenom vypnout motor a znovu nastartovat a vse OK krasne jde za plynem. Kdyz to nema silu tak nejde dat ani tempomat. Rikam si jestli mi neodchazi turbo nebo vaha vzduchu. Jinak ta octavia ma 202650km a r.v. je 2007. Nevite co by to mohlo delat?

ahoj no po ránu se nechce ani té mé moc do tahu ale tj bych řek normální:) bčas za jízdy se mi taky stalo že auto z ničeho nic ztratilo výkon jako by nešlo turbo a stačilo vypnout a zapnout motor a vše OK:) po výměně turba to už nedělá takže já radím vyměnit turbo :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...