Hanny Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Zdarec máte někdo zkušenost s montáží zadního stěrace z OII na OI.Jde to vubec? Nebo jakej tam jde dát aby to vypadalo jako na OII.Jestli někdo máte foto hodte prosím.Dííkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 jasne ze to jde :o http://skodaoctavia.cz/clanek/zadni-sterac...a-octavii-combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 jasne ze to jde :Phttp://skodaoctavia.cz/clanek/zadni-sterac...a-octavii-combi Díky to je to co jsem hledal ale jsem z toho nějakej zmatenej co všechno mám koupit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 no jde o to jestli mas face nebo pred. pac face ma narozdil od predface ostrikovac u brzdovyho svetla a podle toho je potreba koupit bud krytku sterace s dirou na ostrikovac nebo bez... je tady jeste dalsich par variant: komplet sterac z OII s tim ze vymenis kratku a zakratis stiratko nebo sterac z FII combi - ten mam ja... ale trosku je potreba zariznout raminko, aby sterac pekne dosedal. kouknu na SH forum a dam sem link, tam se to probiralo hodne tak nedam, apc to haze chybovou hlasku cosi s nejakym proslym datumem ci co :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 no jde o to jestli mas face nebo pred. pac face ma narozdil od predface ostrikovac u brzdovyho svetla a podle toho je potreba koupit bud krytku sterace s dirou na ostrikovac nebo bez...je tady jeste dalsich par variant: komplet sterac z OII s tim ze vymenis kratku a zakratis stiratko nebo sterac z FII combi - ten mam ja... ale trosku je potreba zariznout raminko, aby sterac pekne dosedal. kouknu na SH forum a dam sem link, tam se to probiralo hodne tak nedam, apc to haze chybovou hlasku cosi s nejakym proslym datumem ci co ;) ahoj mam 2005 tour.Ostřikovač mam v brdovým světle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 20, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 no tak musis koupit krytku na OII, mozna i FII, proste bez diry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Já jsem koupil na Aukru od uživatele z tohoto fora zadní stěrač na O2.Akorát ještě musím koupit novou krytku bez díry.Dneska vyfotím a hodím to sem. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Zadní stěrač z O2 sice pasuje, ale po nějaké době začne blbě stírat a vrzat. Dlouhodobá varianta je ta co mám na stránkách. Tedy Pro Octavii facelift: raménko VW Touran - 1T0 955 707 A (neobsahuje krytku) stírátko VW Polo - 6Q6 955 425 A krytka stěrače Octavia2 Combi - 1Z9 955 435 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 nevíte někdo, jak je ten stěrač v sestavě od zabiaka dlouhej od sředu šroubu po konec stírátka pls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Šel jsem ti to změřit. Přibližně 45cm . Měřil jsem to pravítkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Dik dik, já se potřebuju dostat na 40cm, nevíš (a i ostatní), jestli je ještě kratší stírátko, než na Polo? Možná nový Polo, nebo Yeti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Tak ono stírátko není problém zkrátit odendáš krytku z boku stírátka zkrátíš a krytku nasadíš. Ale rameno by nebylo uprostřed a bůh ví jak by to stíralo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Tak ono stírátko není problém zkrátit odendáš krytku z boku stírátka zkrátíš a krytku nasadíš. Ale rameno by nebylo uprostřed a bůh ví jak by to stíralo. mam raminko z FII. kvuli tomu ze stiratko z FII bylo malo ke stredu, dal sem tam stiratko z OII s tim ze sem ho na vnejsi strane zkratil, cili raminko neni uprostred stiratka a neni s tim sebemensi problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 zdravim Jde (a jak ) na OI limusine dat sterac ?? Zkusil jsem to hledat a jen na combi nebo na OII tu je DIKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Jo jde tam v pohodě stěrač z OII liftback. Jediné co jsem malinko upravoval, tak abych mohl nasadit trysku ostřikovače, malinko jsem pilníkem zbrušoval osazení na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 No ja si to ted dodelaval na Sedana a uplne v poho pokud mas pripravu ve skle. Jinak by si musel vymenit zadni sklo za vrtane dodelat motorek , vymenit packu steracu, vymenit rele steracu a samozrejme dodelat elektriku. Co se ostriku tyka u sedana mas moznost asi jen ostrik ze sterace. Nebo si treba sehnat raminko: http://aukro.cz/zadni-sterac-octavia-kompletni-original-novy-i1851222577.html ktery ma ostrik veden v raminku a mas klid. Mam to tam a stira docela v poho je to origo Skoda jen nevim pro jaky model to je. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 NN diru ve skle nemam ani omylem :-) Mam OI 1.6 74KW Aha no to je pekne narocny :-( to se na to vyprdnu a radeji si koupim tekuty sterac ve spreji :-) Mozna kdyz mi rozbiji zadni sklo tak to by se vyplatilo ale takhle.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Aichman Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 mam O2 kratkou bez sterace.myslite ze by se dal pridat zadni sterac ?? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 Všechno jde, obnáší to ale mimo jiné výměnu zadního skla... což odrazuje už samo o sobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 nedá sa vyvrtať diera??? ja sa tiež na toto chystám a do zimy by som to chcel mať. páčka nieje problém. s motorčekom som si neni tak celkom istý.. určite chcem s ostrekovačom ALE je rozdiel medzi motorom na sedan a combi? rsp. medzi motorčekmi v škodovke a VW? seat? audi? myslím hlavne v uchytení motorčeka na 5. dverách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.