Přejít na obsah

Kotouce 288*25 za 280*22

Maik

Doporučené příspěvky

Ahoj Lidi.Mam dotaz ohledne prednich brzd,vcera jsem je promeroval a kotouce uz jsou na 19mm,tak jsem se rozhodl je vymenit zaroven i s deskama. Ale mam kotouce 280*22 a zajimalo by me,jestli tam muzu koupit 288*25? samozrejme i s deskama..Muzu je tam dat? Kola mam 15" a taky mi jde o trmeny,jestli do nich dam vetsi desky. Asi hloupy dotaz,ale nechci neco koupit a pak to vracet:) Mate s tim nekdo zkusenosti? Jedna se o OII 1,9TDi MR2005

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

mozno blba otazka, ale uz asi polhodinku googlim, a neviem aky rozmer kotucov potrebujem na octavku greenline combi 1.6tdi 2009, po facelifte? hlavne predne, no ak viete tak hodte aj rozmer zadnych ... mam tam tie iste kotuce co kolega? 280*22? strasne to kope do brzdoveho pedalu, takze ich zrejme budem musiet menit

dakujem :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

mozno blba otazka, ale uz asi polhodinku googlim, a neviem aky rozmer kotucov potrebujem na octavku greenline combi 1.6tdi 2009, po facelifte? hlavne predne, no ak viete tak hodte aj rozmer zadnych ... mam tam tie iste kotuce co kolega? 280*22? strasne to kope do brzdoveho pedalu, takze ich zrejme budem musiet menit

dakujem :)

Zdravím.

Zavolajte si do značkového servisu a podľa VIN-ka Vám presne povedia rozmer predných aj zadných kotúčov.

S pozdravom.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...