Guest dobracisko Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 dobrý den nejde mi displej ujetých kilometrů nevím kde a jak to opravit v okolí ostravy.děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 (upraveno) Co clen Vasa, neni tam nekde od vas? edit: Koukam, ze to zas tak blizko neni... Upraveno Listopad 28, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Zdravim, mam problem s pocitadlem celkových kilometru. Pokazde, kdyz ma naskocit novy tisic kilometru, tak nenaskoci nebo tam skoci treba o dvacet tisic min. Za dalsi tisic se to zase vrati. Takze vlastne nevim kolik ma auto najeto.....Take spatne ukazuje palivomer. Pri plne nadrzi ukazuje 80%. Dle toho, co se mi podarilo nacist, je palivoměr klasická zavada, ktera se da opravit, ale o tech km jsem tu nic nezjistil......Muze nekdo poradit??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Říjen 26, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2016 o tých kilometroch som ešte ani ja nič nepočul, vôbec som sa s tým nestretol, neskúšal si sa na to opýtať v servise niekde? čo sa týka palivomeru, tak tam treba zistiť či je problém v budíku alebo v plaváku, to nie je nič zložité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.