m1kal Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 no mne ide hlavne o ten efekt .. ked maš halogen svieti to na žlto nie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Pokud kouíš nějáké kvalitní žárovky od Osramu nebo Phillipsu tak to žlutě svítit nebude,bude to mít podobnou barvu světla jako xenon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 no ty by vyzeralo fajn potom :) inak chalani nechecm zakladat nové téma ale cez leto budem davat podvozok viete niečo poradit ? rozmýšlam nad HR ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8228 Zkus se pozeptat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 dík za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 ViktorMPI: čo sa týka tých projektorových svetiel možeš ich bez akych kolvek problemov vymenit za povodne ? Jak už Ti bylo výše zodpovězeno - stačí vyměnit, seřídit, bez dalších úprav. Dávaly se na Scouty, vypadají jako xenony (je v nich čočka), svítí lépe než klasická světla s parabolou, ale s žádnou Philips či Osram žárovkou se xenonům podobat nebudou, i když budou určitě vypadat i svítit lépe než klasické žárovky. Vyzkoušel jsem už mnoho žárovek od těch s pořizovací cenou okolo 200 Kč, přes Osramy, až po PIAA. Xenonovému efektu se lze přiblížit žárovkami s vyšší barevnou teplotou (těmi levnými, co moc nevydrží, a co mohou podle testů i nenávratně poškodit světlomet nebo drahými PIAA), avšak na úkor svítivosti (zejména v noci za deště je to pak špatné) - s takovými jsem se u Osramu a Philipsu ještě nesetkal - jejich žárovky s xenonovým efektem mají zčásti namodralou baňku, takže svítí běleji, ovšem ke xenonům to má ještě daleko, ale pro lepší svítivost a efekt je určitě lze doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 uvidíme som rád že dávate rady lebo to checm velmi skusit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Hele ja jsem menil obyc halogen za halogen s cockou a sviti to taky zlute. I s origo zarovkama sviti ta cocka trochu lip. Ja jsem si do nich dal philips blue vision a je to takovy bily svetlo. Me se hlavne vzhledove ty svetla vic libi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Ahojte, budu se hloupě ptát, ale projektory mají ovládání klasicky na kolečko? Mám na svém autě xenony na tvrdo( od předchozího majitel) a tak nějak čekám, kdy mě nějaký chytřejší policista zapokutuje a až pak to začnu řešit. Chtěl bych taky projektory, ale nevím jestli mi budou fungovat. Jak to tedy je? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 pokud mas jen vymenene svetla za xenony a mel jsi projektory tak je muzes zpatky vymenit za projektory, odskrtnes pres VAG ze nemas xenony a bude ti to stelovat pres kolecko ale nato se zatim vyser ne?? xenony jsou xenony :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Já právě netuším co tam bylo předtém, ale vzhledem k tomu, že tam mám xenony, které nereagují na kolečko a dynamika tam rozhodně není, tak netuším, jak se to bude posléze chovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Pokud tam mas 2 kolecka jedno je na palubovku a druhe na svetla tak tam nemas origo xenony jsou tam jen namontovana svetla xenonova a pokud mas jen jedno kolecko se kterym stelujes palubku osvetleni tak mas origo xenony a nekde je chyba ze ti neraguji...coz si nemyslim ve tvem pripade tam majtel pred tebou dal xenony,tak jak to ma muj kamos... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Březen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Chalani mám na predaj nové gumy 195/65/R15 .. cena 130 za 4 kusy ... keby náhodou napíšte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 hoši neviete mi poradiť nejaký prípravok na doleštenie predných svetiel ? niesú žlté ale trošička začínajú chytat taký šeedý odtien 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Já jsem zkoušel všechno možné bohužel jsou už vysvícené uvnitř takže stejně nic moc a vidím to na nové.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Já jsem to leštil růčo Tempem: http://eshop.mototrade.cz/ostatni-3/tempo-pasta Ale myslím že strojně-leštičkou by to bylo lepší ;) Ještě se pořádně podívej aby jsi to neměl jenom zamlžené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 svetlá sú číre pekné len ked sa z bliízka pozriem vidím že sa chystá niečo zlé :D ( ale koncom leta rozmýšlam nad xenon-mi) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Zdravím,tak vám predstavujem moju octaviu :). Ročník 2007 elegance. Auto dostalo taktiež rádio z octavie 3 + carbonovu masku :) Zdravim ta , co treba aby to radio chodil v Octavke? Spolupracuje s PDC? Dakujem Robo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 pokud myslíš radio bolero tak musis mít jinou gateway jednotku (mimo model.ročníku 2008 a víš ty ji mít nemusí ) pak vše správně nakodovat co se týká pdc tak musis mít face pdc pak ti to pojede jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Chipmann má pravdu :) a pridávam nejaké foto z víkendu kde sa trocha leštilo . Zimnéé 15-ky :/ a introš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 chalani máte niekto skúsenosť a presný popis ako da´t dole lišty ? predné bočné zadné ? ...a s trpezlivosťou ? :D vopred vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 jsou přilepený oboustranou páskou takže jdou krásně dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 ale aj v predu a vzadu ? :/ lebo mám pocit ako keby to vpredu držalo a nechcelo pustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 myslíš na nárazníku a nebo na dveřích ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 na nárazníku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 ty tam jsou jen zacvakly takže zaber a uvidíš že povolí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Moc krát Vďaka ... lebo už som to skúšal a akosi to nešlo a bál som sa že to ulomím ( myslel som že to držia šróby) :) chem to hodi%t do farby konečne Inak letné disky nahodené a nakoniec prestriekané do čiernej lesklej .. a poviem vám efekt stojí za to :) (aspoň z mojho pohladu) fotky dám čo najskor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Ok budem se těšit..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Pridávam sľúbené foto ale naživo omnoho lepšie : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Pěkně nalakovaný kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.