Přejít na obsah

Škoda octavia 1.9 Tdi

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

ViktorMPI: čo sa týka tých projektorových svetiel možeš ich bez akych kolvek problemov vymenit za povodne ?

Jak už Ti bylo výše zodpovězeno - stačí vyměnit, seřídit, bez dalších úprav. Dávaly se na Scouty, vypadají jako xenony (je v nich čočka), svítí lépe než klasická světla s parabolou, ale s žádnou Philips či Osram žárovkou se xenonům podobat nebudou, i když budou určitě vypadat i svítit lépe než klasické žárovky. Vyzkoušel jsem už mnoho žárovek od těch s pořizovací cenou okolo 200 Kč, přes Osramy, až po PIAA. Xenonovému efektu se lze přiblížit žárovkami s vyšší barevnou teplotou (těmi levnými, co moc nevydrží, a co mohou podle testů i nenávratně poškodit světlomet nebo drahými PIAA), avšak na úkor svítivosti (zejména v noci za deště je to pak špatné) - s takovými jsem se u Osramu a Philipsu ještě nesetkal - jejich žárovky s xenonovým efektem mají zčásti namodralou baňku, takže svítí běleji, ovšem ke xenonům to má ještě daleko, ale pro lepší svítivost a efekt je určitě lze doporučit.

Odkaz ke komentáři

Ahojte, budu se hloupě ptát, ale projektory mají ovládání klasicky na kolečko? Mám na svém autě xenony na tvrdo( od předchozího majitel) a tak nějak čekám, kdy mě nějaký chytřejší policista zapokutuje a až pak to začnu řešit. Chtěl bych taky projektory, ale nevím jestli mi budou fungovat. Jak to tedy je?

Díky

Odkaz ke komentáři

Pokud tam mas 2 kolecka jedno je na palubovku a druhe na svetla tak tam nemas origo xenony jsou tam jen namontovana svetla xenonova a pokud mas jen jedno kolecko se kterym stelujes palubku osvetleni tak mas origo xenony a nekde je chyba ze ti neraguji...coz si nemyslim ve tvem pripade tam majtel pred tebou dal xenony,tak jak to ma muj kamos...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest chipmann

pokud myslíš radio bolero tak musis mít jinou gateway jednotku (mimo model.ročníku 2008 a víš ty ji mít nemusí ) pak vše správně nakodovat co se týká pdc tak musis mít face pdc pak ti to pojede jak má

Odkaz ke komentáři

Moc krát Vďaka ... lebo už som to skúšal a akosi to nešlo a bál som sa že to ulomím ( myslel som že to držia šróby) :) chem to hodi%t do farby konečne

Inak letné disky nahodené a nakoniec prestriekané do čiernej lesklej .. a poviem vám efekt stojí za to :) (aspoň z mojho pohladu) fotky dám čo najskor :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...