Přejít na obsah

Vŕzganie zadnej nápravy

Miťo

Doporučené příspěvky

• o 8 měsíců později...
Guest Patasek33

Zdravím Vás, v poslednom čase som si všimol, že pri prejazde cez nejakú nerovnosť na ceste mi vydáva zadná náprava vŕzgavý zvuk . Je to silemblokmy, či nejakými gumovými podložkami na stabilizátore? Mám oct. II combi.

Ďakujem za odpovede.

cau Miťo tiez mam octavku combi dvojkovu radu a tiez mam podobny problem....bol problem aj na prednej naprave presne ten isty a bol to zadny silenblok na prednej naprave...urcite to bude silenblokom aj na tej zadnej (je to taky zuvavy zvuk)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdravím Vás, v poslednom čase som si všimol, že pri prejazde cez nejakú nerovnosť na ceste mi vydáva zadná náprava vŕzgavý zvuk . Je to silemblokmy, či nejakými gumovými podložkami na stabilizátore? Mám oct. II combi.

Ďakujem za odpovede.

Tiež mám ten istý problém. Jeden maník mi povedal, že to robí automatické nastavovanie xenónov, ktoré sa nachádza pri ľavom prednom kolese a na zadnej náprave a že to treba premazať. Skúsil som to ale nepomohlo, vrzgá ďalej. Takže neviem čo skúsiť ďalej. Ta výmena silenblokov sa mi zdá dosť náročná a nie je istý výsledok. Ak by niekto vedel čo by pomohlo, bol by som vďačný. Je to dosť nepríjemné vrzganie hlavne pri pomalej jazde po nerovnostiach, keď je auto trochu "odstáte". Dík za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zdravím.

Dnes som bol s autom a čuduj sa svete nevŕzgalo to. Rozmýšľam či to nie je tým, že je sneh a mokro. Do inkriminovaného miesta sa dostala voda (sneh), proste sa to navlhčilo a prestalo to vŕzgať. Logicky mi z toho vyplýva, že by to mohla byť tyč stabilizátora, ktorá sa pri prechode nerovnosťami v tej gume pretáča a keď je to suché tak to vŕzga a to sa prenáša sa do nápravy a karosérie. Uvidím keď bude zasa sucho a začne to znovu skúsim to nejako premazať. Snáď to pomôže. Potom napíšem výsledok. Zdravím.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...