dawe88 Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Je možno nějak poznat jestli nafta je nebo neni ok? Jde mi o to, že mi už několik lidí nabízelo naftu za nižší cenu než u pumpy. Původně jsem si myslel že červená nafta je leda do Zetoru a taková ta žluto-zelená od pumpy je do osobáku - pak jsem ale viděl jak červenou naftu jelou do novejch traktorů za x milionu, novejch passatu - uplně bez problému. Jak to s tím teda je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 no pokial viem, tak pouzitie cervenej nafty na ine ucely ako hospodarske stroje atd.. je zakazane a ak ti najdu cervenu naftu,pripadne stopy z nej v nadrzi - ostava cerveny povlak. Tak si pokutovany a pripadne aj horsie...nevidim do toho tolko. Nech sa vyjadri ten, co do toho vidi viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 To je problém.Poznáš to zanešením filtru třeba po roce tankování ;) Já jsem podobný dotaz dal "svému osobnímu" taxikářoví co nalítá ročně 120 tisic s Mercedesem-naftákem a řikal mi že bere naftu na Agipu a všechny jeho auta jezdí na tuto zn.benzinek a zatím žádný problém neměli.Je pravda že Agip v HK muže být jiný než třeba v Praze.Je to taky hodně o lidéch(provozovatelich) kde ty pohonné hmoty odebiraji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Je to úplně normální nafta, můžeš ji dát do straých diselů i do nejmodernějších CR. Jenom to neni legální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Přesně tak-je pouze zbarvená z hlediska identifikace při krádeži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joseph21 Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Nejde o identifikaci při krádeži. V podstatě si jí můžeš běžně koupit a i s ní jezdit v autě, ale to auto pak nesmí na veřejnou komunikaci. Je to nafta, která se prodala bez spotřební daně z které s platí silnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.