Sedlacekdusan Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Ahoj kamaradi mam velky problem... Mam Skoda octavii 1,9 Tdi 81 kw r.v.1999 topeni climatronik . Hodne se mi stava že při jizde se mi zacne mlzit auto.stava se to kdyz mam v aute vice jak 2 lidi muže mi nekdo nejak poradit.dekuji predem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marthy Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 to se stava i me v 1,8 20v turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 vyměňte pylový filtr, pak se skla mlžit nebudou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 nesmí být zapnutá vnitřní cirkulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sedlacekdusan Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Myslíte že pomůže vyměnit filtr,ja ho menil na jare... Jak často se filtr se musí měnit, to vím že musí byt klapka otevřená.. Ale jedu třeba nekdy i ve dvou a zničeho nic se mi začne mlžit celé auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 (upraveno) Může to být: 1) nesprávnou funkcí té klapky vnitřní cirkulace (z části může být přivřená) 2) filtr 3) teče do auta Upraveno Prosinec 9, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sedlacekdusan Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 aha mě to psalo nejakou chybu na vstupní klapce... Takže už možná vím čín to je Chci se jeste zeptat byl jsem to zkoušet a kdyz chci klapku uzavřít nejak ten motorek klape. da se nekde koupit novy nahradní dil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.