Petas.1 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Hmm.., skus prosim tě . S tím se ty světla zdají tmavší jakoby celá, i když nejsou. Takto je to decentní, jít na to se sprejem je už moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Je fakt, že toto kdykoliv strhneš a máš orig zase zpátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Konečně na mé 30bit jednotka čili corner, flash na brzdy a mlhovky s brzdama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Konečně vyřešeny xenony a naklápí, stačilo přepojit napájení aby neodpojovalo při startu a vše funguje supr. Díky patří místnímu nováčkovi, který měl ten samý problém. Jinak z OII jsem si udělal trochu stěhovák, blbé foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Tak zimní uprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Dobry. To mas origo pricniky? Nemas k nim navod? Dneska jsem je koupil i drzakem lyzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 pekne ti to ladi!!!Vypada peckove!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 VAsek ,, no návod mám, a na co ho potřebuješ?? Jinak jo jsou to origo. Dále dneska na moji udělaný sklápěcí lopouchy (Co jsem koupil), všechno fachčí a LAurinácký zrcátka (co jsem měl)přehozený na scout a jen sehnat motorky s kabelem a čudlem a budou běhat i na Scoutu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Uz nepotrebuju. Slo mi o to v jakem miste presne uchytit k hagusum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ty zrkadla to je pecka,jeste ti ale chyby ty sedacky! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 To máš pravdu, už jsou tam kožené tapece se SS, tak už jen ty Laurinácké nebo Individual sesle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Kozene tapece se SS a cerne listy v tom z L&K mam taky!! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Scout má novou TK a prošel bez ztáty květinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Předělávka už je komplet face venek, a nebyl absolutně žádný problém, ani zmínka o ničem a co jsem se ptal, tak letos je technická v pohodě s foliema na autě, jen musíte mít kartičku, všechno vypsané a štítky co patří na předek a zbytek, pak je všechno OK!! Nic neměří, ani nemůžou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 ale nektěří mužou říct že vpředu nemužou být folie, když je okno už tonované z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 A jak muzou vedet ze je tonovane z vyroby? Myslim ze nejaka Prima je nemela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Super Vevco!Gratulace!S tou STK resi se to tu furt!Proste te nemuzou vyhodit at si rikaj co chcou!Meraky nemaj a nejsou schvalene pro CR!!!Takze ti ji musi dat!!!! Nesmis se nechat vyhodit!Chtej po nich ten pristroj a certifikat s TUV!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Přímo jsem to řešil dneska s tím technikem, minulej rok jsem v poho projet TK s Fabíí se stejně černýma oknama jak mám na OII, a říkal, že žádný přístroje nemaj, nejdřív příští rok. Hydraulik prosimtě neplaš, skoro každý auto to má zatmavený z výroby, jinak tam mám vepředu folii 35% takže tak či tak bych neprošel, ale dokud nemaj cejchovaný měřidla, tak folie zůstanou tam kde jsou. B) Princi, TUV je jim taky na prd, to platí pro němčoury, u nás ne. A dokud nebudou mít platný papíry od ČMI tak je mi to fuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 vevca-presne!Maj na nas ho..o :-D v pondeli budou sedacky doma! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 nestraším to v žádném případě :), ale každý říká něco, hodně se šíří polopravdy atd... :). nicméně to co tvrdíš ty, dává smysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Tak řekl mě to přímo ten borec co mi dával doklady na Technické tady v Brně a je to DEKRA, všichni zelení mužíčci a nerad tam jezdím, řeší tam každej prasklej plastík na podvozku, fakt důkladní, tak právě proto jsem se na to ptal tam. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak zadní RS brzdy koupeny do předu pujde něco většího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 jooo bud 345 nebo něco jak MD komponents atd. nechci 6ti píst protože jednak kotouč váží jak půlka paneláku a navíc bych musel jezdit furt na 18" i v zimě, jsem ochotnej překousnout 17" na kterejch ted jezdím,ale víc ne na zimu, léto mám 18" a ty mám v TP a nechci mít problémi s Policajtama a technickou. Chci kotouče tak max do 10kil kus 345 váží 12 a 312 mají 7,5-9kg a ono roztáčená hmotnost je docela důležitý parametr. TY zadky se jen trochu upraví a 286 dozadu stačí. Pak překodovat brzdy ve Vagu a bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 na MD se z vysoka vyser 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Kamarád je má na Fíbí RS a je teda fakt že se mu urval kotouč :lool: a vylezl čep a zedřel kotouč, ale jinak v poho :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Jo jasne!To chapu!Ja bych taky nechtel 18tky na zimu!Max ty 17tky!Ja dam max z RSa a kaslu na vetsi!Ale image je nekdy vic nez aby to splnilo ucel! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 To já právě chci aby to plnilo účel, a když tak i image Ale chci to mít furt na normal ježdění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Presne!Tak proto dam max z RS nemam takovej vykon jak treba Vasek ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.