vevca Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 JJ trošku :lool: trochu se loupal, tak je v lakovně, navíc, zrcátečka, jsou na cestě ;) Jinak pánové Kompletka tak jak to je čili tepovačka vnitřku včetně stropu, napuštění plastů, gum, pneu, vyčistění motoru, přebrus laku 3M pastama, a přetažení spešl voskem. Komplet za 1500,- B) P.S. el sedačky tam byly, budou se dávat bud individual, nebo LaK, jsou stejné kuže versus alcantara předozadní vyhřívání a el. Jinak ještě koncovečky, nové boční lišty, jinej volantr bud RS face ale bez RS znaku, a nebo MF uvidíme, no a pár ještě prkotin. Až to bude komplet, udělám pár foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Velmi pekné ...prosím Ťa ,to kde sú také lacné autoslužby?...aj ja chcem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Je to v Podivíně, kousek od Břeclavi, já tam jel 60km tam a 60zpět, a stejně se mi to vyplatilo, viděl jsem totiž výsledky, u kamaráda a byl jsem fakt z toho hotovej, velmi dobrá práce. Navíc v Brně cena tak jednou tolik, za toto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 (upraveno) Dobrej je i Vaša a jeho žena, dělali mi jednou auto a několik jsem jich od něj viděl a super Upraveno Červenec 21, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 No vidis Vasova zena mne nenapadla...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Tohle jsou borci z Bmw clubu, kamoš je bavista, navíc druhej tam dojel ze starou mazdou 323 ještě mrkačkou, červená no spíš bílá, a ted je no mazec, jak z linky Už jsem právě pár firem vyzkoušel a toto je supr práce za bezkonkurenční cenu Samozřejmě ideál, kdyby to dělali někde kousek u baráku. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Tak na Scoutovi vymeněn olej v haldexu + filtr, a v zadní rozvodce, nový přední kotouče a desky, vyměněn vršek EGR ted už všechno bez Chyb, už mě čeká jen vyměnit ten kloub na tom haldexu , pak přední náparvě zadní silenbloky na ramenech a zadní řídící tyče na zadní nápravě, pak geoška, vytáhnutí promáčklin pak snad koncovky, a během budoucna koženej intec individual nebo LaK, a facelift v plné zrcátka A na svém znova kuchačka předku a pořádně to udělat. a mnoho dalšíc věcí, ze kterých už je mě zle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Ty blaaaho..to mas teda peknej orisek..auticka se maj dobre u tebe!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 no to maj, ale už toho začínám mít dost, už bych chtěl aby mě chvilku jen vozili, prej na to jsou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 tak o tom nic nevim :D myslel jsem ze jim mi mame delat radost ono to je naopak jo??Tak to jsem asi zaspal dobu :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tak kloub s vyvažovacím závaží vyměněn a je po hluku a vibracích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Tak důlek je vytaženej i ty dveře trochu pomohly, facelift napis scout je tam, nové boční lišty, jsou tam taky, už jen pár věcí dodělat a pak další fágen :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 parada,sikula!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Takže finální podoba auta, i se trošku vyzkoušelo jestli k něčemu taky je :lool: Jinak foto foceno skoro po tmě, a s dlouhou spouští, tak jsou občas mázlé, jinak ale good ;) P.S. jinak ještě facelift zrcátka a individual sedačky nebo LaK kůže s alkantarou, jinak už asi nic dělat nebudu, možná pedály, 3 ramenej RS face volant bez znáčku RS ten perforovanej ale to je tak všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Čéče super, to nemá chybu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Velká paráda Za sebe bych nechal ty zrcadla předface. Face je takovej moc ušatej, ale určo to chceš mít komplet origo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Díky, jo chci to mít komplet a hlavně opravdu ty plácačky jsou o bezpečnosti, opravdu je tam toho vidět 2x tolik ;) P.S: dneska jsme přidělávali koncovky, tak jsme to dali tak, aby řezaly s nárazníkem, to jak to má orig RS se mi nelíbí, takže asi tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Parádní scautik... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Ty blaho tenm SCOUT FL se mi hooodne libi aj v te barve..pekne odvedena prace zrcatka to jeste uplne zmeni..zrobustni!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Super práce tady patří jen hluboká poklona,,B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Děkuji chlapci, hlavně moc mě těší, že všechno krom naplnění klimy,a laku jsem s udělal sám, je to skvělej pocit A ty FL zrcátka se mi taky ví líbí ale bohužel jak jsem psal, hrozně blbě se zhání a pokud už jo, tak je to balík jak za alu kola :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Jasne verim..uvidis no..zkus koukat na ten net jak jsem ti rikal!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Jinak samozřejmě, pokud by někdo potřeboval s něčím pomoct, at poradit nebo udělat, klidně mě kontaktujte B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Hele vevco, ty by jsi tomu mohl rozumět, já chci zrcátka z nového passatu nebo z cc, jsou stejné. Myslíš, že by se daly namontovat na octu aby fungovalo vše jak má? Kdyby jo, tak bych ti pustil ty svoje z octy za nějakou rozumnou cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Hele tak to ti teda nepovím , vzledem k tomu že Passat nebo CC má určitě jinak uchycení na Ačkových sloupkách tak si myslím že to tam moc pasovat nebude a určitě bude jinak zapojení, ale to bude stačit změřit a přepinovat, jinak FL zrcátka zháním v el. s podsvitem, s pamětí na naklopení při zpátečce, samozatmavovací a jako bonus, pokud budou tak sklápěcí k autu. :D Krom toho přiklápění k autu, zbytek musí být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 No to já nevím co vše to umí, ale sklápěcí jsou a s podsvitem taky je to z verze 1,9tdi elegance :wallbash: ale pokud nejdou ty s passatu, tak si je samozřejmě nechám. Nechci naslepo kupovat nějaké, které tam pak nepůjdou. Kdyby mi někdo řekl, jo vpohodě to půjde nějak, tak je koupím a neřeším, ale tak asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Ty je máš sklápěcí, tak to je drsný, to má málokterá, samozřejmě myslím elektricky, ne mechanicky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 JJ elektricky, ale nepoužívám to a ani netuším co která octa má. Občas jsem to používal když jsem jel do myčky bo ty kartáče to vytáčely na opačnou stranu a když zamknu klíčem, tak se zatáhnou okna a sklopí zrcátka, ale to jsem neskoušel, jen mi to na mojem autííí ukazoval kolega. Jenže už je rozleštěno, takže myčky papááá. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 no vidíš to, tak to bych bral, jen že u el sklápění potřebuješ i motorky kabeláž a čudlík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 čudlík? sklápí se to stejným čudlíkem jako je na vyhřívání a je to spíše takové kolečko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.