Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

No pasuje kus za kus, jinak je potřeba ustřihnout konektor a přepájet ten ze supa (pokud to budete kupovat nechte si ho z toho auta odstřihnout), pak je potřeba navést 1 drát na podsvětlení ideálně z ovladače světel a správně zapojit a je hotovo. No ale největší problém, je se světýlkem vůči výklopné schránce ve stopě, nejjednodušší je odlomit rámeček konektoru a ohnout ho nahoru (octa má zapojení horem, Sup zadem,) no a pak už jen nasadit a hotovo.palec.gif

P.S. Cenovka i s konektorem byla 500,- čili fajne.wink.gif

Upraveno uživatelem vevca
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak zase a opět, další Octule doma,sice momentálně pěkně škaredá, ale to se změní, už tu byl 2,0TDI, 1,9TDI 4X4, máme 2,0 FSI 4X4, no a teď 1.krátká 1,6MPI :) pro manželku, ale aspoň dobrý základ Elegance +, čico to je, ale opět plánů je mnoho, bude face a zase různé kokotiny, ale v mezích, abych pak nebrečel jak u bejvalky.

Odkaz ke komentáři

JJ přestavby si dělám sám,ale pokud je potřeba klempíř nebo lakování, dávám do škodovky k známým, jinak k tématu RS face, tak mě to tenkrát na bejvalce vyšlo na 16tis včetně laku, po prodeji starých věcí.

Jinak Máme 4 kousky naši 2kousky a já se ženou ted už taky 2 kousky, já mám momentálně ten červenej sporák :) a manželka bude mít octuli.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

JJ už má skoro všechno pokoupeno, bude to FL Sport paket :) Akorát nemůžu pořád sehnat zadní FL nárazník na sedan v černé :( No a ještě pár dalších věcí chybí, ale to jsou už jen drobnosti co asi koupím nový (držáčky, držáky atd. korunové max stovkové položky) Uvidíme jak to pak všechno v celku bude vypadat, ale myslím, že cajk, už mám obutý 17" papuče, taky si myslím, že hezký. Tak na konec myslím, že efekt bude pěknej.

Odkaz ke komentáři

ne předek jsem koupil v barvě, ale blatníky budu stejně lakovat možná i př. nárazník, na kapotě je jen jeden šrám, tak asi ne, ale to se uvidí až po klempířské (až mě to sladí) ale na zadní nárazník nespěchám, takže jo chci sehnat v barvě bez nutnosti laku. přece jen budu lakovat i zrcátka ty chci do antracitu, a možná i spodek toho lízátka vepředu, vzadu budu muset lakovat i to křidýlko, atd. je toho stejně dost.

No a u tebe, stejně tam pak nasereš všechno, tohle je holt nemoc :D

JJ RS už jsem měl, navíc za něj všichni chtějí 12tis a na MPI mě to přijde jako legrace, dále hlavně to ani není nový a má to většinou čínský ledky. Já když jsem měl nový RS předky v plný palbě za 8500,- tak se každej ofrňoval jak je to drahý, holt to byla jiná doba. :prcprc:

Odkaz ke komentáři

To me prijde skoda nelakovat to vsechno pokud teda ten lak neni v top stavu, coz asi nebude. Ale zase na druhou stranu by pak clovek skoncil u celolaku auta :lol:

Néé to určitě ne, už to nepujde :( Ikdyž nerikam ze by se mi to nelibilo :lol:

ad RS naraznik - ono to bude tim ze uz se novej neda temer sehnat. Ja bych taky nedaval do RS ale do klasickyho FL. Ten predFL rs mam jen kvuli tem hnusnejm listam.

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

To jo, problém je v tom, že do toho auta nechci zahučet celej majland, (JAK DO BEJVALKY), moje pseudo RS, moc peněz, moc času. Samozřejmě pak nechám obnovit lak, protože jinak bych musel dát opravdu celolak, škrábance a škrábanečky jsou snad kromě střechy všude. Normální auto, žádná leštěnka to nebyla, ale bude. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...