vevca Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Tak jsem se dneska trochu posnažil, doděláno kontrola tlaku v pneu, odděláno osvětlení nohou, výměna klimatroniku, interní GPS anténa, krásně už frčíme do cíle :lool:, no a výměna těch vrchních černých plastů v kufru, ještě kdyby někdo věděl o plastu na 5té dveře v pěkným stavu a ty hokejky vzadu a ten spodní plast ,dejte vědět. přikládám foto, už se mi to začíná trochu líbit. Zítra jdu na plechovej dekl pod motor, a spravení haldexu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 dobře ty, akorát ten karbon mi v tom nesedí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) No ten tam dal minulej majitel, až budou nový tapece s lištama na palubku, pujde pryč, ale do té doby tam musí zůstat, jednu jsem zkoušel sundat a šlo to i s barvou. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 je mi to jasný, že bys to tam ty nedal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Když je řeč o tom karbonu: http://www.carbonmods.co.uk/Departments/carbon-fiber-kits.aspx Zatím se to bojím zkusit, ale vypadá to velice zajímavě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 tak to jsem ještě neviděl, zajímavý B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Už se to rýsuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Tak dneska objednány plasty do kufru, bočnice na jumbo box ty moje nejsou nejhezčí, zadní face světla, a komplet MF volant včetně kroužku a jednotky atd. uvidíme jestli tu MF rozjedu :lool: P.S. vidím, že už MF volant mám, ale holt byl to set ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Climatronic sluší koukám se do toho vrháš hodně velikým stylem. To osvětlení nohou bych chtěl taky, ale v ledkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2013 (upraveno) ledky budou taky samozřejmě, ale co se starýma lampičkama z kufru :), jinak dneska olej na Scoutovi a konečně plech na mém Pseudo Scoutu, kua to tam dostat to byl porod , bych bil ty dobytky, co dělali tu přestavbu na Scout a ty různý opravy, chybějící držáčky, šroubečky, ta co tam dávat originál plastové čudle, když nýtek to vyřeší, si užiju, až budu dělat přestavbu na face ,no hnus fialovej, musím toho tolik objednávat, tak zítra haldex a pak už jenom další balíky s dílama :lool: P.S. climatronic opravdu sluší , měl jsem strach, ale s Amundsenem to vypadá Upraveno Září 25, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Tak dneska jen umyto a danej novej tjůning, a další věc, jak se chová česká pošta, viz zadní světlo. Zítra se bude tunit dále, mám nachystanou komplet elektroniku pro MF FL, nějaké plasty do kufru, no a pak jen levá zadní světlo, bohužel pravé KO,tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 to si dopadl dobře se světlem ještě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 (upraveno) :lool: njn dám izolačku a jezdím, však u tebe taky jeden Patex, trocha kitu a jezdíš Upraveno Září 27, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 :D tak přijedu k tobě na servis :D místo blinkru budu ukazovat koštěm z okna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 No přijet můžeš, natáhnu ti na konec koštěte oranžovou žárovku, abys byl vidět. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Kura ty jedes ;-) usetrils na aute ale tolik veci co menis a dokupujes,zato sis mohl koupit lepsi kocar ;-) ale fandim ti ;-) Neber to ve zlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Ve finále to tak hrozný nebude, a co to nakonec vyjde, už mám cca spočítaný, tak za to bych koupil, průměrnou 4x4, s nic moc výbavou, s nájezdem kolem 170-250tis, a to už to bude Scout FL (samozřejmě počítám, že ty starý věci prodám :lool:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 a nebo ti nesmí srolovat auto umělec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 To by mě asi mrdlo , ale stejně s tím nic neuděláš a pokud jsou to jen plechy, jak ve tvém případě, holt seženeš jinou plechovku a život jde dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 no však už je to po druhé na stejné trase Jaroměř - HK, HK Jaroměř když někdo nebrzdil a opcal nejdříve scouta trošku (ten aspon brzdil a zbrzdil náraz) ale tenhle neměl ani potřebu brzdit. takže po této cestě už nikdy v životě nejedu a budu to objíždět přes okolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 no však už je to po druhé na stejné trase Jaroměř - HK, HK Jaroměř když někdo nebrzdil a opcal nejdříve scouta trošku (ten aspon brzdil a zbrzdil náraz) ale tenhle neměl ani potřebu brzdit. takže po této cestě už nikdy v životě nejedu a budu to objíždět přes okolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 tak to jo Zdenku ;-) ja vedel ze nedelas blbost ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 (upraveno) Takže konečně spraven Haldex, výměna řídící jednotky Haldexu, čerpadla hgaldexu, filtru a oleje, no to co jsem z toho vylil, to byl neskutečnej hnus, se ani moc nedivím, že se tomu moc fungovat nechtělo , Lazaruslong to nechal měnit a dotyčný to na 99% nevyměnil, a dal za to neuvěřitelnou latu , Každopádně, ted to funguje jak má. Jinak ještě vyměněny plasty v kufru, takže už jen 2jitou podlahu a ten velkej plast na 5. dveře a pak tapece, dodělat MF a snad to bude všechno (v intecu samozřejmě) A přidávám, nějaký foto té plechovky, sice nic moc, ale už pomaloučku se začíná měnit. B) Upraveno Září 28, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 ses fakt sikovnej ;-) drzim ti palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 nechceš koupit 17 ze scouta? sou trošku oděrkovany, ale nic co by nespravil lak nebo plast dip. hold otec je prase o obrubáky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 nechceš koupit 17 ze scouta? sou trošku oděrkovany, ale nic co by nespravil lak nebo plast dip. hold otec je prase o obrubáky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 pošli SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) Tak aktual stav, nevím jestli do zimy, krom pár blbostí vevnitř budu měnit, spíš až na jaře. Možná koncovky. Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 a zadní logo a to rs křídlo je fakt zajímavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) No zadní vrata neřeším, protože pujdou do laku, bohužel je tam moc mrdek na tom. A sušák tam zatím zůstane, lak na něm je fajn, nepraská nedělá bordel, no a většina lidí kolem pozná moje auto (myslím hlavně rodinu) . Taky jsem ho chtěl hnedka sundat, ale je dobře nalepený, a sundat to by znamenalo hned lakovat, což já tedkom nechci, až s faceliftem P.S. a znak octavia + označení půjde dolů až s přeleštěním laku, čili taky na jaře. ;) Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.