Gracho Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 To svetlo Ti tak závidím . Za koľko sa ti ho podarilo zohnať? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 pekne ;) pasuje to svetlo kus za kus do octy? alebo treba rezat do stropu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 pekne ;) pasuje to svetlo kus za kus do octy? alebo treba rezat do stropu? pasovať by malo kus za kus, je ale potrebná redukcia na napojenie :) SUP to má riešené ináč ako Octa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 (upraveno) No pasuje kus za kus, jinak je potřeba ustřihnout konektor a přepájet ten ze supa (pokud to budete kupovat nechte si ho z toho auta odstřihnout), pak je potřeba navést 1 drát na podsvětlení ideálně z ovladače světel a správně zapojit a je hotovo. No ale největší problém, je se světýlkem vůči výklopné schránce ve stopě, nejjednodušší je odlomit rámeček konektoru a ohnout ho nahoru (octa má zapojení horem, Sup zadem,) no a pak už jen nasadit a hotovo. P.S. Cenovka i s konektorem byla 500,- čili fajne. Upraveno Říjen 25, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Tak to je ozaj veľmi slušná cena . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Předběžně Tatův Scoutík je na prodej, zanedlouho bude na prodej i manželčino GTčko Fabka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak fotky toho mého hopskoka, navíc s novým znakem a hlavně trochu čistej a přeleštěnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 To se stane, když si chvíli na dálnici nedáváte pozor, zasraný kamiony, a ty jejich zarážky pod kola. na štěstí o 10cm jsem minul převodovku a o 5 olej čerpadlo, každopádně do 10 vteřin bez oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 No ty woe ...., ještě že to odnesla jenom vana :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 No plus ještě trochu odřená podlaha, už jsem zatřel a ten hliníkovej plech kolem laufu, je trochu pomuchlanej. Ale to je jen kosmetika, každopádně spodek je jak kdybych ho naložil do oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Na scoutu výměna homokinetu (zbytečně), ložiska, a teď půjdou oba pletence, auto jezdí bez závad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Tak dlouho jsem už nic nepřidal, tak aktuál foto všech 3. PLECHÁČŮ. Bílá fabia po zásahu profíků :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Ta bílá Fóbie je hezká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 JJ zase moje prácička, původní stav :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Ještě hezčí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Dobrá práce na té fabii :-) ty umíš :-) decentní , origo a vkusné :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ta fabie vypadá dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 (upraveno) Díkec, už mi zase chybí nějaká ta Octule, tak uvidíme. Upraveno Srpen 30, 2014 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Tak zase a opět, další Octule doma,sice momentálně pěkně škaredá, ale to se změní, už tu byl 2,0TDI, 1,9TDI 4X4, máme 2,0 FSI 4X4, no a teď 1.krátká 1,6MPI :) pro manželku, ale aspoň dobrý základ Elegance +, čico to je, ale opět plánů je mnoho, bude face a zase různé kokotiny, ale v mezích, abych pak nebrečel jak u bejvalky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Pekny si stavis poradnej kurnik Vyuzivas vsechny auta nebo nektery jen odpocivaj? :) Ty prestavby na face si delas sam? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 JJ přestavby si dělám sám,ale pokud je potřeba klempíř nebo lakování, dávám do škodovky k známým, jinak k tématu RS face, tak mě to tenkrát na bejvalce vyšlo na 16tis včetně laku, po prodeji starých věcí. Jinak Máme 4 kousky naši 2kousky a já se ženou ted už taky 2 kousky, já mám momentálně ten červenej sporák :) a manželka bude mít octuli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Tak co, uz se pohnula prestavba MPIčka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 JJ už má skoro všechno pokoupeno, bude to FL Sport paket :) Akorát nemůžu pořád sehnat zadní FL nárazník na sedan v černé :( No a ještě pár dalších věcí chybí, ale to jsou už jen drobnosti co asi koupím nový (držáčky, držáky atd. korunové max stovkové položky) Uvidíme jak to pak všechno v celku bude vypadat, ale myslím, že cajk, už mám obutý 17" papuče, taky si myslím, že hezký. Tak na konec myslím, že efekt bude pěknej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Ty schanis vsechno v barve a nelakujes jo? Hod pak nejaky foto jak to dopadlo ;) Ja se prave porad rozhoduju zda xeny, webasto či prestavba predku na FL a furt si nejsem jistej co bude spravna volba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Super volba, na sport paket se už taky těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 ne předek jsem koupil v barvě, ale blatníky budu stejně lakovat možná i př. nárazník, na kapotě je jen jeden šrám, tak asi ne, ale to se uvidí až po klempířské (až mě to sladí) ale na zadní nárazník nespěchám, takže jo chci sehnat v barvě bez nutnosti laku. přece jen budu lakovat i zrcátka ty chci do antracitu, a možná i spodek toho lízátka vepředu, vzadu budu muset lakovat i to křidýlko, atd. je toho stejně dost. No a u tebe, stejně tam pak nasereš všechno, tohle je holt nemoc :D JJ RS už jsem měl, navíc za něj všichni chtějí 12tis a na MPI mě to přijde jako legrace, dále hlavně to ani není nový a má to většinou čínský ledky. Já když jsem měl nový RS předky v plný palbě za 8500,- tak se každej ofrňoval jak je to drahý, holt to byla jiná doba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 (upraveno) To me prijde skoda nelakovat to vsechno pokud teda ten lak neni v top stavu, coz asi nebude. Ale zase na druhou stranu by pak clovek skoncil u celolaku auta Néé to určitě ne, už to nepujde :( Ikdyž nerikam ze by se mi to nelibilo ad RS naraznik - ono to bude tim ze uz se novej neda temer sehnat. Ja bych taky nedaval do RS ale do klasickyho FL. Ten predFL rs mam jen kvuli tem hnusnejm listam. Upraveno Prosinec 30, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 To jo, problém je v tom, že do toho auta nechci zahučet celej majland, (JAK DO BEJVALKY), moje pseudo RS, moc peněz, moc času. Samozřejmě pak nechám obnovit lak, protože jinak bych musel dát opravdu celolak, škrábance a škrábanečky jsou snad kromě střechy všude. Normální auto, žádná leštěnka to nebyla, ale bude. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 haha to sem si rikal taky, povime si treba za rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Učí se chlapec, učí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.