aughostino Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Napadla mi taka hlupost, mam navyse nejake led pasiky tak by som si chcel spravit osvetlenie priestoru pod dverami. Dalo by sa to zapojit tak, aby svietili iba tie dvere, ktore su otvorene a aby nesvietili pasiky na vsetkych dverach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Mas v prednych dverach svetielka? Tie tak funguju. Ak nie, bolo to tu popisane, natiahnes kabliky, zapojis a svietis. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 praveze svetielka nemam, je to vybava SLX a ta tie svetielka nemala... pozeral som nejake fotky na nete, a tam svietili obe svetielka aj vtedy, ked boli otvorene iba jedny dvere :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 SLX byla v té době nejvyšší výbava, ne? Já měl GLX 98 rok a tam nebyly. Jinak při správném zapojení při otevření dveří nemůže svítit i světýlko na druhé straně. Uzemňuje se totiž přes mikrospínač v zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 ano, SLX je vyssia vybava, ale do predface sa asi nemontovali, nahodil som tam asi cca rok dozadu face tapaciry a su tam iba odrazove sklicka, lampicky casom domontujem pozeram schemy kde tie svetielka su namontovane (rok 2000-2001 centralna elektrika 74/3), staci v A stlpiku na ciernej svorkovnici spojit pin 7 (stále +12V) a pin 9 (spinana kostra dverami) je potreba tam davat aj usmernovaciu diodu? v zadnych dverach pasiky napojim na svorkovnicu v B stlpiku na pin 7 (+) a pin 4 (-) je tato moja teoria spravna? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Diodu v každém případě - u originální lampičky je přímo v ní. Jinak schémata vidím máš, ale ty piny mi nějak nesedí - ve schématech 2000-2001 je: - řidič 73/6: + na pin 9 červeno černý a - napojit hnědo žlutý mezi zámkem a mozkem - vlevo vzadu 73/8: + dotáhnout ten červeno černý zepředu, - zase mezi mozkem a zámkem, modrý anebo hnědo zelený podle výbavy (pin 6 n a zámku, 5 na mozku) - spolujezdec 73/9: + zase 9 červeno černý, - hnědo žlutý jako u řidiče - vpravo vzadu 73/11: jako na druhé straně NEPODCEŇOVAL bych dotažení toho + červeno černého do zadních dveří, pokud tam někdy chceš nacpat světýlka s normální žárovkou, tak abys nevyhořel - ten červeno černý je společný s napájením vnitřního osvětlení, okruh, který po nějakém čase se kvůli bezpečnosti vypne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Kajman, dakujem ti za usmernenie :) ked bude trochu viac casu a krajsie pocasie (som bez garaze :( ) tak sa do toho pustim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 aughostino: nemáš zač, taky jsem byl kdysi podobně usměrněn zdejšími machry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.