Přejít na obsah

Výměna světel za xenony.


Doporučené příspěvky

Hledám tady toto téma a nemohu ho zde najít. Pokud tady někde je,tak se moc omlouvám. Chtěl jsem se zeptat, jdou vyměnit světla za originál xenonové světla? Budou svítit a nebude to hlásit nějakou chybu? Je mi jasné že budu muset dodělat odstřikovače světlometů,ale ty obyč. světla v noci a za mokra vůbec nesvítí. Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Jak to tady tak čtu, tak tu není moc názoru. 5ekl bych, že xenony jsou zřejmě lepší, ale když bych měl volit mezi čočkami a nebo klasickým světly (s tím plechovým cylindrem před žárovkou), tak nevím které z těch dvou jsou lepší. Někdo říká klasika a někdo čočky. Mě se zdá taky, že klasický světla svítí naprd a chtěl jsem měnit za čočky. Jenže ,,jedena bába povídala", že čočky jsou též naprd. Spíše to někteří řeší žárovkami. Většinou tam dávají Osram NB+. Ty jsem tam měl dvakrát po sobě, ale asi prd výdrž nebo asi špatná série. Koupil jsem si je a dal do světel. Kouknu a bylo vše ok. Ujedu cca 1km a praskla levá žárovka. Jdu reklamovat. Výměna za novou hned na počkání. Namontuju, ujedu cca 5 km a praskla pravá. Tak opětně jdu reklamovat a bez problémů výměna. To už jsem ale nechtěl a nechal jsem si vrátit peníze. Dal jsem zpět Osram Silverstar, co jsem tam měl. Ty držej nejvíc a už tam jsou cca rok. Takže otázka. Je teda lepší to řešit žárovkami nebo dát čočková světla. Co vy na to??? Jaký má kdo názor. Xenony dávat nebudu z důvodu vyšší investice. Díky za názory......

Odkaz ke komentáři

Na OII před fl. jsem měl klasické lampy a pak čočkové a čokové jsou o dost lepší. Co se týče žárovek NB+, čím vyšší svítivost žárovky tím tenčí je její vlákno. Žárovky mají životnost cca 0,8-1,5 roku podle stylu ježdění (žárovka buď prdne nebo sčerná). Pokud ti prdly po pár km je možné, že šlo o nějakou blbou sérii ale moc se mi to nezdá, může ti ale kolísat palubní napětí a nebo máš volnější část světlometu a utřepalo se ti vlákno.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zijete jeste vubec nekdo ?
    • Zdravím, tak jsem vyměnil ten pomocný spojkový válec a je to celkem v pohodě 😉 ale zjistil jsem že mi sákne ta trubka co jde do toho válce od hlavního válce....těžko se dostávala ven byla docela "zarostlá" a teď bohužel prosakuje kapalina 😞 snažím se sehnat celou tu trubku ale tvarově mi vychází jen ta z modelu Octavia 1,6 viz přiložené obrázky a podle VIN tam má být tvarově úplně jiná tak fakt nevím jestli koupit tu samou co tvarově odpovídá nynější nebo jenom zkusit vyměnit ten těsnící "O" kroužek na té přírubě co jde do válce....díky za pomoc 😉 
    • Zdravím, mám na své O2 před FL aktuálně kola 8Jx19 ET32, které v podstatě dosloužili a budu kupovat nové. Aktuálně koukám na kola které jsou širší tedy 8,5Jx19 ET35. Řeším jestli i tyto širší kola budou ok a nebudu nijak drhnout či jestli někdo máte zkušenosti s touto šířkou jak moc budou lézt ven atp.  
×
×
  • Vytvořit...