Přejít na obsah

Ovládání zrcátek O1 před faceliftem vs facelift

Fext

Doporučené příspěvky

Zdravím

Mám Octavii rv 98 kde byl ovladač el. zrcátek takový kříž se dvěma tlačítky pro přepnutí levé/pravé. Předělávám interiér na novější černý a to mě nutí, pokud nechci lakovat plast kolem ovladače, instalovat ovladač z faceliftové Octavie. Problém je že každý má jiný konektor.

Neví někdo jaký problém je to přepojit? Jak na to? Rozebral jsem ten starý a zároveň proměřoval co to dělá, ten starý funguje na principu změny napětí pomocí různé hodnoty odporu na různé piny.

A související dotaz ... Mám svou starou Octavii s okny v elektrice a ten ovladač pro facelift se prodává ve verzi bez el. oken a pro verzi s el. okny. Netušíte co mají el. okna společného s el. zrcátky? A jaký tedy ovladač koupit? Jestli to je v mém případě jedno nebo ne?

Prohledal jsem několik fór a stránek, ale nikde nikdo tuhle záměnu neřeší. Všude je jen to, že tapecíry se zamění bez problému, ale o tom, že ovladač zrcátek nepasuje není nikde ani Ň

Dík

Odkaz ke komentáři

s elektrickymi oknami nema nic spolocne, skor s vyhrevom na zrkadla alebo bez...

No to je fajn, ale proč teda i oficiální prodejce má v systému dílů (nevím jak se ten program jmenuje) díl pro vozy s el. okny a díl pro vozy bez el. oken.

btw. hlavní problém stále zůstal ... jak zaměnit starej ovladač za novej :(

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Dík za odpověď, ale ....

Novej ovladač kterej má jen L-O-R tu mám (šedej konektor, tuším, že s výhřevem má zelenej) a má 10 pinu

Starej ovladač co mám v autě má pouze 4 "piny" (u toho starýho se jim ani piny nedá snad říkat :rolleyes: )

Takže nějaký jen přepinování asi nepůjde, spíš jsem myslel výměnu nějaký kabeláže případně komfortky, ale tak aby mi v budoucnu šla aktivovat dálka na centrál (zatím v plánu) pokud s tou komfortkou bude mít něco do činění.

Bohužel tu nemám k dispozici ani schema zapojení elektriky předface a poface octy.

A před panelákem kde bydlím se mi zrovna moc rozebírat dveře nechce jen pro to abych zjistil co kam vede.

Odkaz ke komentáři

hmm,

je to tak vždy, že když mám výhřev na zadní okno, mám automaticky také vyhřívaná zpětná zrcátka?

Případně, kde může být chyba, když se mi zadní okno zcela odmlží cca za dvě tři minutky a zrcátka vůbec, dokud se nerozehřeje celé auto?

No chyba bude asi v tom že nemáš vyhřivané skla :) zjistíš to lehce, rozeber zrcátko.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...