Ufyn Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Zdravim, poridil jsem si radio audience mp3, a pri vymene jsem zjistil ze v aute mam pouze jednu antenu, ale autoradio je pry na dve.. Nevite nahodou nekdo jak je to s tema antenama a popripade jak to nejjednoduseji vyresit tak aby vsechno bezelo bez problemu (RDS, silnejsi signal,...). Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Podívej se pořádně, k čemu by byly dvě antény na autorádio? Je to hovadina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 tak se uklidnime, ano existuji dvou tunerove autoradia audience patri mezi ne. Oficialne je potrebo pouzit tuto dualni "vyhybku" http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely a nebo jako to zkusim ja v pondeli dat do palubky prut pokud se tam nekam vejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 no vyhybku se mi tam davat nechce. vyjdeme pomalu na ty same prachy co radio. ale s tim prutem to chci taky zkusit. koupit konektor, stinenym koaxialem to vytahnout nekam do sloupku ci nekam pod okno. treba to pomuze. Nebo jak by se to tvarilo na anteni zesilovac a za nim to spojit na jednu antenu. nebo co je ubec v te krabicce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 nejaka civka a odpory hele, zesilovac uz je jeden v radiu. Ted jsem si vzpomel ze jsem nekde na foru videl odkaz na tohle http://www.skoda-auto.cz/cze/SERVICE/ACCESSORIES/Pages/Accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106 ale problem se signalem to nevyresi to je jen aby to nehlasilo chybu na diagnostice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Proto aby tunery 100% fungovali, by antény měly mít ideálně stejné vlastnosti. Jinak výhybka je drahá jako prase, ale funguje! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Stáhl jsem manuál na autorádio AUDIENCE, ale o dvou TUNERECH tam není řeč. Ví prosím někdo, k čemu je tam druhý TUNER, je totožný s prvním nebo chytá něco jiného než pásmo FM? Hlava mi nebere, že má nějaké FM rádio dva tunery, objasněte mi prosím význam druhého tuneru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Druhý tuner hledá stejnou stanici na jiné frekvenci a přepínají mezi sebou, posluchač nepozná nic. U jednotunerovýho rádia je tato funkce také, bohužel rádio musí přeladit a než to provede jsou výpadky zvuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 A proč prosím k tomu potřebuje druhou anténu? Vždyť je to nesmysl, když to hledá ve stejném pásmu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 To mi také není úplně jasné, já mám jednu a výhybku, maká to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Na to by přece stačil obyčejný TV rozbočovač za 30 kaček a ne vyhazovat stovky nebo tisíce? A už vůbec nechápu, proč se ten vstupní signál nerozdělí uvnitř rádia do dvou tunerů a vstupní konektor bude jeden. Je to jen trik, kterým z nás chtějí vytáhnout prachy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Úplně tak jednoduše ne, napájení zesilovače je přímo z rádia, ale pomocí třeba fantomové výhybky by to asi šlo. Každopádně by jsi musel řešit všelijaké redukce na konektory atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 tak jsem zkousel pripojit dalsi antenu co jsem nasel v garazi a nic, ubec nebyl znat rozdil.. tak asi jedine ta redukce.. jake pouzivate ty redukce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 tak jsem nasel asi nejlevnejsi na netu http://www.dobry-obchod.cz/produkt/66561-antenni-adapter-double-fakra-samice-1x-fakra-samec/ mate ji nekdo? opravdu to vyresi problemy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 poku dpoužiješ toto, tak jen propojíš antény, budou pak obě na střídačku vyhazovat chyby a podle toho občas bude blbnout signál. Nejlepší je pod palubku hodit anténu ze střechy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 no ale podle etky pred druhou antenou je nejaky clen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 je tam ten samý člen, co ve střešní anténě - funkčně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 takze kdyz to schrnu, tak staci dat klasickou stresni antenu nekam ji schovat a zapojit do radia? a jak je to s tema fakra konektorama? opravdu jsou tak drahe? nasel jsem je cca za 80kc/ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.