peakt Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Já o těch Pardubicích přemýšlím na sobotu. Napadlo mě,že kdyby tam jel někdo další,tak by jsme si mohli dát srazíka :-) Něco jako sejdeme se ve dvě u smaženej červů atd. Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 achjo, škoda že v sobotu nemůžu :( Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 joj to je škoda, mohli jsme se pěkně napapkat :-) ale celkem bych jel zkouknout jídlo :-D Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Myslím,že to tam bude stát za to. :palec: Kdyby někdo jel,tak dejte vědět,dáme srazíka :) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Hale hoši z okolí, co zítra kava v Jaroměři :-) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 A kolik nás bude ;-) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Ty a já :lool: Zitra pojedu svou bestii z Pece ale nevim v kolik to bude ale počítam okolo 16 hod.tak bych se mohl někde zastavit,přibrzdit.V Jaráku je u silnice prej dobrá zmrzka B) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tyjo Rome, chtěla sem ti psát smsku, že když by neklaplo tohle takže budu v HK a ty až takhle jinak co se týká času, tak já asi tak cca půl 5, jelikož do půl 4 makám a jedu do Jaru pro kolo, takže pak už s tím nemám problém a samo nevím jakej bude provoz abych tu napsala, že tam budu ve 4 B) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 jj je, dokonce 2, bývala i 3 směr na náchod u zahradnictví, ale nějak to mají zavřeny a konkurence u lidlu si tam postavila svoji :-D tak v 16:30 u zmrky? :-D http://goo.gl/maps/5HOKg Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tak sem z toho jelen, když to rozkliknu, tak tam sou jen paneláky a asi parčík ale lidl nevidím, takže u lidlu nebo u toho jakože parčíku :o:o Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 To by asi šlo těch 16:30 ale raději dříve.Pak budu spěchat na Staráč do HK,máme tu divadla a je to předposlední den. Ale rád bych aby jste se vyjádřili co nejdříve abych tam nečekal jako trubka.Mám to zasrany tak že pomalu neni vidět ani barva :D V sobotu přijede Štěpan tak to zase prokoukne... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tak si napište čas, v práci končím max kolem 1600... no tam u zmrzliny, ale ve vedlejší cestě jak sem to dal na street view, na hlavní tam je jenom zastávka ;) a nebo můžem u lidlu a pak přejít přes hlavní ke zmrzce ;-) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 hale já s tím počítám :palec: budu se snažit tam být hend na 16 ale říkám že to třeba nestihnu přesně a přijedu po 16 tak s tím počítejte, šak Rome číslo na tebe mám tak dám echo zda budu stíhat marekczech: no snad tam trefím, dycky jedu právě jen po hlavní a zmrzku sem si posledne koupila tma u toho autobazaru a epes grádeš jako B) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tak po 16 hodině jo, doufám že si na to vzpomenu, Roman má na mě dyžtak číslo :-D a u toho lidlu teda? http://goo.gl/maps/RjURz a nebo můžeme tady (už tam je taky zmrzlina :-D popřípadě tady http://goo.gl/maps/Tl90L Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) OK,doufám že nebude chcat jinak nebude zmrzka.Na Myšáka čislo mám ale na Tebe ne,kdyžtak SZ.Jinak platí. P.S nejlepší zmrzka je u hlavní tak u hlavní :) Už nic jinyho nevymyšlejte prosim Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 A na mě kašlete :-/ Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 A na mě kašlete :-/ to ne ale na kávu to máš krapet dál ne kuci klidně mužeme u toho lidlu na parku pokud tam je místo, nebo kde chcete, jen mi to dejte vedet :D Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 jako myslis,ze je pro me problem prijet do pardubic nebo hradce ??? Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 to si nemyslím ale tohl je v Jaroměři jen káva nebo vlastně zmrzka, takže cca otázka půl hodky a to je krapet "zbytečný" jet z ČT na takovou chvilku ne Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 No nic,já si dám ty Pardubice a gurmanskej festival. :) Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Kdyz by Vas chtel clovek videt tak pro me nic zbytecne neni :) preci jen tady jste jen pocitacovy uzivatele ale pak kdyz Vas clovek pozna hned je to jinaci - viz Myš :) Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 To je pravda . Pc není realita. Já možná v Hradci budu,ale až navečer,když se budu vracet z té Pardubické žranice,takže to nezvládnu v 16hod :( Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Halbi: dojed! Rád Tě poznám Já se budu vracet z hor tak po 16 hodině je realny že tam budu.OK? Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 takže cca 16 Jaroměr, parkoviště u Lidlu ??? at v tom je jasno Halbi: jasně to máš pravdu, já jen vím že pro někoho je problém dojet i 20km, natož víc, samože pokud dovalíš budu akorát nas*aná, když to máš už dole :lool: Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 zkusím taky dorazit, když se utrhnu z rachoty Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Já mám jen problém,že pracuji do 17hod :( a to tam kvuli me cekat nebudete :( takze by bylo dobre domluvit jiny termin a bylo by to super :) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 to určitě není problém, lae tady to s tím domlouváním krapet vázne a tohle byl takovej můj nápad na rychlovku, protože se tam budu pohybovat a budu mít krapet času, takže sem ráda že se kluci přidali B) Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 tak mi to dnes nevyšlo, přesně v 16 hod jsem okolo projížděl domů s kamionem...bohužel ho tam není kde zaparkovat a tlačil mě čas výkonu na digitální kartě, tak snad příště Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Jj Romca te viděl Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Zdravím, nevíte náhodou o někom z okolí Jaroměře nebo Náchoda kdo má zkušenosti s naprogramováním funkcí corner, a tak?? Předem Děkuji :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky