Lionel Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 ano planuji ale auto stale neni hotove :( kompletni bude az najare potrebuju new kapotu a 5 dvere a nalakovat par veci :-/ jinak uvidite sami :D Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 no do Skalice asi můžeš jet kolikátý chceš, když se chceš potkat až tam :lool: myslím že pojedu poslední já, vybudete závodit a já nebudu moct, zítra jdu na brzdy a nevím zda je stihnu zajet Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) ja moc nezavodim uz :-/ sice mam jeste offroud :-D ale ne takovej jinak bue nekdo myt auto ? pred nebo az tam ci nekde cestou jako napr jarak ? :-D Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem Lionel Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) já taky ne vono to pak moc žere :lool:, a offroud mám též, jen teda doufám že odpadávat nebude nic Lionel: dobrej dotaz s mytím, tež o tom přemejšlím kdy umýt Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem Myš Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 ja se pokusim lehce rozlestit doma ale budu doufat ze nebude prset :-( Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Myško, já jsem fotřík od rodiny, já už ze závodění vyrostl Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Myško, já jsem fotřík od rodiny, já už ze závodění vyrostl to je dobře, tak to vás třeba budu i stíhat :D Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Jo s tím mytím to bude docela zajímavý, jelikož jsem kamioňák, a dorazím asi v pátek odpoledne, tak to bude masakr až do tmy Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 tvl vy to budete všichni leštit a ne mejt jak tak čtu, tak to jsem radči doma jako nemám problém s tím to omýt v Jaru v sobotu ale nechci bejt sama :lool: Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Stíhat budeš, neboj, jedem na sraz a ne na závody - je to vo pohodě, ne? Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) taky prima :-D ja to max vezmu detailerem :-D a je to :-D stejne to mam schnily jak blazne :-D jinak jak tak to tu ctu tak budu asi nejmladší :-O Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem Lionel Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Leštit? Kdéééééépááááák, mám dvě ratolesti, a víš jak dlouho mi vždycky trvá dát auto v zadní části do původního stavu? No a taky by po leštění vylezlo tolik nedostatků na kastli, že bych se styděl vůbec projet bránou kempu se schovám někde do kouta a bude :lool: Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) Stíhat budeš, neboj, jedem na sraz a ne na závody - je to vo pohodě, ne? šak nebooj to já budu stíhat, musím vás krapet poškádlit ne Lionel: no já mám jen šampon a ručník, taky to musí stačit na ten hnusnej lak :) Leštit? Kdéééééépááááák, mám dvě ratolesti, a víš jak dlouho mi vždycky trvá dát auto v zadní části do původního stavu? No a taky by po leštění vylezlo tolik nedostatků na kastli, že bych se styděl vůbec projet bránou kempu se schovám někde do kouta a bude :lool: mno děti nemám, ale vozím ve 3 třídě psa, takže to je taky práce dát to nějak do cajku ehm, mužu si k tobě do kouta postavit tu moji slepici Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem Myš Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) jo taky vozím mezi dětima malýho psa, proto je pod dětskýma sedačkama potah proti znečištění...jenže chlupy jsou fšude a děti dokážou udělat šlápotu i na stropě, takže by auto vzadu muselo být umyvatelný na wapku jinak se klidně můžeš postavit do kouta vedle mě a budem se stydět a krčit dva :lool: Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem surfman Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 u třebechovic se napojí kamoš s OCT I laurinou, takže další do kolony Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 paráda, to už bude pořádnej štrůdl Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 surfi: supeeer aspon to tam nebudou samý leštěnky co :-D to all: tak jak to mytí, uděláme společný v sobotu v Jaráku nebo ne? Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 ja jsem pro :-D jinak jak rikam max detailer to jisti :-D tak neak na oko 10 metru od auta :-D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Můžete já to stiham v patek doma. Tak po 9 u války? Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 klidně můžeme, já zatím nevím jestli to pořídím umejt v pátek, takže bych se kdyžtak taky přidal s mytím ... Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 ja bych se sesel u vapky v nakraji jaraku :-D stejne koukam ze nikdo nebude stihat v patek Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Ale vemte si houbu a na sušení něco, já tam nejezdim je to celkem drahy . Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 za 30 kc tam nahazim a nazdar :D Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) já si myslím, že drahý to není, když se to naučíš, tak se to dá zvládnout za kilo a bez houby a auto je fakt čistý...záleží na tom, jak moc je auto zaprasený, a co je hlavní, nedrhnou mi to kartáče z myčky Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem surfman Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 100kč mě přijde hodně, to je lepší někde si pujčit hadici .. čisté to rozhodně není bez houby a spreje na asfalt a bordel apod.... a ještě když je teplo, tak mě bratránek říkal, že mu tam na sklech zustali fleky a to dělal podle jejich návodu 5 programu. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 hele myčka s voskem stojí skoro 150,- a neumeje ti to podběhy a další zákoutí...já tam jezdím od začátku a nikdy mi to fleky neudělalo, já si radši zajedu tam, je tam teplá wapka, a doma než to všechno rozbalím, to si radši zajedu tam a mám to za 10 minut čisťounký. Ty už jsi na svým běloušovi zkoušel? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 čistounky bych neřekl no, velkou špínu atd mě tofakt z bílé neumyje ani asfalt bordel... jj byl, mam fleky nasklech atd.... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 čistounky bych neřekl no, velkou špínu atd mě tofakt z bílé neumyje ani asfalt bordel... jj byl, mam fleky nasklech atd.... čistounky bych neřekl no, velkou špínu atd mě tofakt z bílé neumyje ani asfalt bordel... jj byl, mam fleky nasklech atd.... Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 hale já tam jezdím jen pro vodu když jedu kolem, šampon, houbu a ručník mám svoje Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Hoší není mezi vámi někdo kdo dělá v Rosicích ve firmě Strojírmy Hedvikov? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky