Dáňa Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 zdravim všechny příznivce škodovek chci si koupit oktavii 1.9TDi 81kw Hatchback a když tak brouzdám po inzerátech tak většinou nacházim samé oktávky s koulý na pevno a to mne vždycky odradí od koupě nevim proč se nedělaly odjímatelné na všech stou koulí to tak blbě vypada, a nevíte nahodou jestly zavěsné zařízení má každá oktavie i ty u kterých to není vidět nebo se mužu obávat že když jí při koupi neuvidím napsanou ve výbavě a na autě taky ne že jí oktulka nemá? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 každá jí tedy opravda nemá ... a jestli ti jde jen o vzhled tak ta koule je na dvou šroubech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kastelán Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Opravdu každá Okta TZ nemá. Jsou v základu dvě varianty TZ. Takzvaná neodnímatelná, to jsou ta co jsou na pevno ale demontovat je můžeš ponocí dvou šroubů a po demontáži je V6DY vidět že vozidlo je vybaveno TZ (vidíš úchyt TZ a zásuvku). Druhá varianta je demontovatelné TZ (skrytá montáž). Po odejmutí TZ na autě není vůbec vidět ani zásuvka (je sklopena pod nárazníkem). Každé spojovací zařízení je (musí) zapsáno ve velkém TP a OTP. Pokud by si náhodou koupil auto které TZ má ale nemá ho zapsáno v TP tak mi napiš SZ a umíme to zařídit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 jen odnímatelná má obrovskou nevýhodu v tom, že když používáš tažný jednou za rok, tak je to docela boj nandat a vyndat. I sklápěcí mechanizmus zásuvky umí kurevsky zareznout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 diky mooc tak kdybych náhodou koupil oktu která nemá zapsáno v TP tak se ozvu já mám právě na mé oktě odjímatelnou a používám jí naštěstí skoro každej měsíc a nandat i sundat jde parádně až budu mít oktávečku koupenou tak se vám určitě pochlubím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 A já zase lituju, že kouli nemám. Je to bezvadný parkovací nástroj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Tak tohle je na facku. :) Kup si radsi cidla a nenic nam auta, kdyz neumis parkovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 A já zase lituju, že kouli nemám. Je to bezvadný parkovací nástroj. na to je vhodnější kvalitní park. asist. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 To řekněte těm, co mi podůlkovali auto. Já kouli nemám. A když parkuju před nebo za auto, co kouli má, tak si dám velký pozor. Bylo by fajn, kdyby to respektovali i ti s koulema ;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 jo takovýho parkovacího asistenta zná taky má přední spz už něco zažila...a to už jsem ji kolikrát narovnával apod... lidi co maj kouli tak ser.. na to co je za nima prví kdo se jim ozve je stejně tažný... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 U mě právě neskončilo jen u RZ ale mám to i v nárazníku různě. Chtělo by to hlavně parkovacího asistenta v hlavě, říká se mu myšlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 :D :D :D :D :D :D jj přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dáňa Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 přesně tak i to je důvod proč se mi nelíbí ta koule co není odjímatelná už se mi stalo dostkrát že se mi opřelo auto o mojí značku naštěstí sou vní jen malé dulky ale i tak mne to sere :( v létě na dovolený jsem byl v jinolicích a vyjížděl sem z campu na křižovatku do mírného kopečka a předemnou byl nějakej cizinec se sharanem a zničeho nic začal couvat a zamnou bylo nalepené auto a já neměl kam a narval to do mne a vubec se neobtěžoval se ani omluvit v klidu se rozjel a odjel! naštěstí jen značka měla v sobě dulek nic víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Já mám "neodímatelnou" je na dvouch šroubech a pokaždé jí sundavám. Je to jednoduché. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.