Davon Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Nefunguji vystrazny blikacky a svetelna houkacka + hodiny nahore (integrovane - GLX), vedel by nekdo, zda jen pojistky (nenasel jsem ktera by to mela byt) nebo problem s pojistkovou skrini, takovy ty cerny kostky v ni? Vim ze matka to mela uz 2 x menene a problem byl taky takovy nejaky.... ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Bejvla problém s pojistkovkou - většinou na plošném spoji, kde se léty udělaly studeňáky. Takže vyndat, zkontrolovat a proletovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Takze spise vyndat a dat jinou :D :D Diky, myslel jsem si to diky tomu, ze mama mela podobne problemy a ma uz 2 nove (starsi);) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Pokud máš novou, tak novou. Pokud ne, stačí trafopájka, kalafuna a trubičkovej cín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Taky byl problém se zatékáním, pod gumovým těsněním okna, teče to přímo do pojistkové skříňky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 jj, to je celkem častý problém i u Felicií, vytopená pojistkovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Novou nemam, dal bych z vrakace asi nejakou, protoze nova je prej asi 12 kil!!!! Drazsi nez auto samotne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 starší na tom bude podobně, doporučuji přeletovat a podívat na to okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Novou nemam, dal bych z vrakace asi nejakou, protoze nova je prej asi 12 kil!!!! Drazsi nez auto samotne :D Tak kup novou, natankuj plnou a ztrojnásobíš cenu auta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Tak jsem to vyresil za 4 kc :D Koupil jsem pojistku 15 svetle modrou a vymenil posledni svetl modrou v rade, 5. od leva 15ka a hele, ono to funguje, jak vystrazky, tak svetelna houkacka, tak hodiny a i to troubi :D Pritom ta co tam byla nebyla evidentne poskozena... :) Takze zatim nic preletovavat nebudu, treba to do konce srpna 2013 vydrzi.. (to konci asi posledni mozna technicka) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.