martanek82 Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Ahoj mám problém a bohužel nemám nikoho ve svém okolí kdo by mi poradil, tak se chci obrátit na Vás zkušené škodovkáře. Mám oktávku 81kw, r.v. 1999, najeto 420000km. Problém je ten, že mi nejde řadit hlavně trojka a čtyřka a když na to šlápnu, tak mi jakoby vibruje celé auto. Myslíte že obojí by mohlo být způsobeno špatnou spojkou? Ptal jsem se předchozího majitele a spojka je původní od výroby! Jestli je to teda spojkou, mám koupit novou nebo použitou dvouhmotu z nějaké bouračky, nebo mám dát radši jednohmotu? Prosím o rady a předem moc děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Dle mého, nicméně neodborného, názoru je to ozívající se K.O. dvouhmotnostní setrvačník, cena nového je astronomická a proto mi každý doporucil koupit jednohmotnostní a k tomu komplet sadu jednohmoty spojky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Jo kup jednohmotu z fabie ATD 74kw...koupit auto s takovým nájezdem chce kuráž, ale proč ne a pokud je originál, tak musí být před smrtí.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.