Přejít na obsah

Fotky našich Yeti

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Dneska mi bylo umožněno vyzkoušet si Yetíka z pozice řidiče. Byl s motorem 2,0 TDI-CR 4x4 a musím říci, že jízda byla příjemná. Jen ta šířka interiéru je dle mne největší problém a s tím souvisí i horší sezení na zadních sedadlech. Vyzkoušel jsem si i funkci systému Off-road, je to zajímavé. Docela zážitek byl přejet zpomalovací pás, ne ten montovaný, ale klasický, který dělá na silnici bouli v délce asi 3 m v rychlosti něco nad 50 km/hod. Všem doporučuji si Yetíka vyzkoušet :)

Odkaz ke komentáři

:)

Čtu test na auto.cz a dostala mě tahle fotka.

Proč nemůžou otapecovat i tu horní polovinu dveří a musí být vidět plech v barvě auta? Přitom u 5tých dveří to viditelně jde... V barvách, co nebudou ladit k interiéru je to jako pěst na oko. Chápu to ještě trochu u FII a R, ale už vůbec ne u Y a OII. Ok to má snad jen Sup II, mám pocit. Možná černý folie by to pořešily.

To, že opět chybí těsnění motorového prostoru, navíc u auta, co se možná mimo cesty podívá, je taky zvláštní.

teskye13_4a7fc49d9fe4a.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak dneska videl Yetiho na vlastni oci a fakt parada. Musim rict ze se skodovce povedl. O 10x lepsi nez na fotkah. A ten 1,2 TSI Active s klimatizaci je k mani u nas za 13.000 Euro, takze O1 Tour dostala konkurenci :)

A nevyte jak je to s tim 1,2 TSI motorem s dynamikou a spotrebou? Vim ze nelze ocekavat parametry jako treba u me O1 TDI :) ale da se s tim predjet neco? Vsude ten motor hvali, ale ja potrebuji realitu. Nejak se o nem ted spekuluje ze by jsme to mozna ale jenom mozna braly akorat ten motor(ek) my nejak smrdi :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...