Jump to content

Fotky našich Yeti

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Dneska mi bylo umožněno vyzkoušet si Yetíka z pozice řidiče. Byl s motorem 2,0 TDI-CR 4x4 a musím říci, že jízda byla příjemná. Jen ta šířka interiéru je dle mne největší problém a s tím souvisí i horší sezení na zadních sedadlech. Vyzkoušel jsem si i funkci systému Off-road, je to zajímavé. Docela zážitek byl přejet zpomalovací pás, ne ten montovaný, ale klasický, který dělá na silnici bouli v délce asi 3 m v rychlosti něco nad 50 km/hod. Všem doporučuji si Yetíka vyzkoušet :)

:)

Čtu test na auto.cz a dostala mě tahle fotka.

Proč nemůžou otapecovat i tu horní polovinu dveří a musí být vidět plech v barvě auta? Přitom u 5tých dveří to viditelně jde... V barvách, co nebudou ladit k interiéru je to jako pěst na oko. Chápu to ještě trochu u FII a R, ale už vůbec ne u Y a OII. Ok to má snad jen Sup II, mám pocit. Možná černý folie by to pořešily.

To, že opět chybí těsnění motorového prostoru, navíc u auta, co se možná mimo cesty podívá, je taky zvláštní.

teskye13_4a7fc49d9fe4a.jpg

• 2 weeks later...

Já musím říct, že mě se YETI líbí dost. Měl jsem možnost se s ním projet. Pro mě je ale tohle auto zbytečné. Pro moje ježdění do práce, na nákupy a na srazy s váma by mě stačila F. Ale mám Romču, tak si ho zatím nechám :lool: . Ale nikdy neříkej nikdy :pivo: .

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Tak dneska videl Yetiho na vlastni oci a fakt parada. Musim rict ze se skodovce povedl. O 10x lepsi nez na fotkah. A ten 1,2 TSI Active s klimatizaci je k mani u nas za 13.000 Euro, takze O1 Tour dostala konkurenci :)

A nevyte jak je to s tim 1,2 TSI motorem s dynamikou a spotrebou? Vim ze nelze ocekavat parametry jako treba u me O1 TDI :) ale da se s tim predjet neco? Vsude ten motor hvali, ale ja potrebuji realitu. Nejak se o nem ted spekuluje ze by jsme to mozna ale jenom mozna braly akorat ten motor(ek) my nejak smrdi :palec: