Přejít na obsah

Nákup OI RS

Rubesak

Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád bych si od Vás nechal poradit. Jako první auto bych si chtěl pořídit OI RS v co nejvíce originálnám stavu, nejlépe rok výroby 03-04. Českým autobazarům nevěřím a proto bych se Vás rád zeptal, kde se ještě dají najít dobré RSa? Předem děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

A jak řídíš? První auto si lidé kupují tak nějak na bourání ;-), nebyla jsem na tom jinak.

Aby ti to pak nebylo líto.

Myslím si, že docela solidně. Řidičák mám už 7 let (do teď jsem měl auto s bratrem a půlčoval jsem si i auto rodičů). Rád bych si ale konečně pořídil svůj vlastní vůz a upravil si jej podle své představy.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že nepíšu k původnímu tématu :). Já taky měla řidičák 8 let, než jsem si pořídila vlastní auto, akorát jsem toho za těch 8 let moc nenajezdila a navíc k cizímu autu se chová člověk jinak a opatrněji. Tak já už tu do toho nebudu kafrat a doufám, že seženeš auto, co bude nejbližší tvým představám :palec: .

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že nepíšu k původnímu tématu :). Já taky měla řidičák 8 let, než jsem si pořídila vlastní auto, akorát jsem toho za těch 8 let moc nenajezdila a navíc k cizímu autu se chová člověk jinak a opatrněji. Tak já už tu do toho nebudu kafrat a doufám, že seženeš auto, co bude nejbližší tvým představám :palec: .

Já právě mám naježděno už hodně. Ale hlavní důvod, proč bych si rád pořídil RS je to, že už když to auto začli vyrábět, já věděl, že ho chci. Jde o takovou citovou záležitost :-)

Odkaz ke komentáři

Já právě mám naježděno už hodně. Ale hlavní důvod, proč bych si rád pořídil RS je to, že už když to auto začli vyrábět, já věděl, že ho chci. Jde o takovou citovou záležitost :-)

Ja byl na tom nejak podobne jako ty, akorat jsem na ni narazil nahodou :-) Tyto auta nebyvaji v moc dobrych stavech... Je to jen o tom hledat a zkouset, az naten pekny kousek narazis... Ja mam listopad 2004. Mam ji teprve 10 mesicu a zatim az na malickosti (predni kotouce a desticky,sekundarni vzduchovy ventilator) vsechno vpoho :palec:

Odkaz ke komentáři

Ja byl na tom nejak podobne jako ty, akorat jsem na ni narazil nahodou :-) Tyto auta nebyvaji v moc dobrych stavech... Je to jen o tom hledat a zkouset, az naten pekny kousek narazis... Ja mam listopad 2004. Mam ji teprve 10 mesicu a zatim az na malickosti (predni kotouce a desticky,sekundarni vzduchovy ventilator) vsechno vpoho :palec:

Nehodlám na to spěchat. Chci si prostě vybrat slušný kousek, co bude dělat parádu. Přemýšlel jsem i o výjezdu do Německa, ale nejsem si uplně jistý, jestli by to tam bylo o moc lepší ...

Odkaz ke komentáři

Jestli by ti nevadila ve žluté a kombík, tak bych doporučil tuhle Můj odkaz, když jsem kupoval, tak jsem se rozhodoval mezi ní a tou co jsem koupil, je to dovezený myslím z rajchu, tady to měl borec co dělal přímo ve škodovce a byla fakt moc zachovalá, pěkná a má super výbavu...

Ahoj,

diky za nabidku, ale ja bych rad sedana. Kombika bych zatim nevyuzil a ani se mi tak moc nelibi.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...