madcore Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 (upraveno) Chtěl jsem si udělat radost, pošta vše zkazila. Podvozek zůstal přišroubovaný, karoserie se vlivem rány vytrhla a mlátila se celou dobou ve vitrince. Ach jo. Upraveno Červen 3, 2011 uživatelem madcore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Tak to je brutus. Já si doma vyrábím havarované modely v garáži, ty jen dojdeš na poštu Byl jsi to reklamovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Na poště mě sfoukli jak svíčku. Plastová vitrínka neporušená, prý se to mohlo "uvolnit" samo :) Bez šance. Nyní to řeším to s pánem, co to staví. Neposlal to jako křehké, ale říkal, že to předělá. Mám druhý model, ten přišel v pořádku (130LR - Sibera). Hele pěkná limitka Nabourání do svěráku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Hm, přesně takhle vyfakovali mě - posílal jsem na reklamaci RC model, maník to nepřevzal, prt. na krabici bylo místo Karel Josef nebo jak jsem ta jména zaměnil, přišlo to zpět a v krabici díra, model uvolněný, upadlý spoiler a další :-/ Jinak svěrák to nebyl, jen půlkilové kladívko a drsný beton před garáží:-) Oktě chyběla obě boční zrcátka, do dneška nechápu jak z ní ve vitríně prostě mohla zmizet, tak než abych to prodal za pade, zkusil jsem si jí rozdělat a dodělat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 (upraveno) S poštou mám první špatnou zkušenost, do teď vše v pohodě. No všechno je jednou poprvé. Jinak Octu si měl upravit ne popravit, jiná kola, jiný lak.............zrcátka by se někde našla jiná, ne? Pamatuji si, že si to řešil s těmi zrcátky. Záhada. Tady ta lepší půlka Upraveno Červen 3, 2011 uživatelem madcore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Má ohnutou anténku, ne? Co se úprav týká, ještě jsem se nedostal k tomu, abych našel na netu příslušné díly, takže takhle úprava :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Taky si myslím, že je antena ohnutá, ale byla tak u neporušeného modelu. Musím zjistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Myslím, že tak, jak jí máš Ty, být nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Já se už jen závodní Škodovky, civila jsem nekoupil ani nepamatuju. Možná něco pro Tebe - OI CUPs na Aukru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Díky za odkaz, mám je ve sledování, ale spíše ze zvědavosti. Šel bych maximálně do Kopeckého sen. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 To dělal Kaden nebo co to je za sérii? Vidím je poprvé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Kaden je základ a úpravu dělala firma Falm nebo Air Design, teď přesně nevím. Abrex se snad trochu probouzí http://www.abrex.cz/pripravujeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Aha, proto ten FALM v nadpisu aukcí, jsem si říkal na co to odkazuje. No kéž by se ten Abrex probral. Teď už je mi jasné, proč ten výprodej Buggyr ve starších barvách, vědět to, tak jsem si jednu z nich nekupoval Údajně teď dodělávají i vejtřasky a dokonce v nových barevných kombinacích, takže kdo shání, ať nekupuje za ty šílené ceny na Aukru, apod. Smutné je, že v plánech není už roky slibovaná Octavia II RS v 1:18. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Bruder se zbavuje BERTBY vitrín, takže pokud máte někdo zájem. Kdyby byly černé, nechal bych si je an svojí rozrůstající se sbírku sám, ale takhle nejspíš budu za chvíli prodávat i své černé a hledat něco jiného :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Nový přírůstek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 V Penny Marketu mají výprodej modelů Abrex. Jsou na podstavci, ale v papírové krabiččce za 129 Kč. Koupil jsem potištěnou Octavii Combi Tour ABA service. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Taky jsem dneska využil nabídku a rozšířil sbírku o OII scout, FII, FIIC a R, jenom budu muset někde sehnat plexi nahoru. Tu O tour combi měli i civilní? U nás jsem ji nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Ne neměli. Taky bych potřeboval, ale vzal jsem potištěnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 taky jsem využil nabídky PENNY a doplnil sbírku ,je ještě třeba některý, ale ty potištěný, takže doplněno : octavia ABA, fabia Medic, fabia Pohotovost autobusy afabia nehodya fabia PRE ještě dojdu pro taxi a nějaký civily, když je ta šance škoda nevyužít :D Jen pak sehnat vršky krabiček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Mě můj vtipný bratr nechal ležet OII PČR nevím proč bez vršku na poličce, kam dostane moje šikovná dcera, takže PČR havarovala Pár krabiček doma mám, když do září neseženeš, rozbij prasátko a napiš B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Moje koncernová sbírka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Tady :-D Foxtoys včera vyhlásil slevu na závodní škodovky http://shop.foxtoys.cz/1-43-zavodni-auta/skoda/ , ale přesně nevím, v čem spočívá, když je cena stále stejná jako před měsícem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 http://aukro.cz/skoda-120-ls-ites-tesla-elektronik-zu2651-nehrana-i2826904813.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Ještě k těm příhozům, docela brutus - si někdy vyčítám, že si kupuji modely s cenou v řádech tisíců a tady stojí model škodovky asi 100x více než jeho předloha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Kúpin túto RSku 1:16 RC. V akéjkoľvek farbe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Kurňa, zkoušel jsi to Aukro? Nakonec Ti vážně budu muset prodat tu svojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Autíčkárna v Brně ji měla, ale už sou přesunutý jak z Olympie, tak ze Špalíčku a nevím zatím kam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Kua kua skúšal ale nič som nenašiel. Jeden obchod v čechách kde to podľa ich stránky majú mať mi neodpovedá na maily. Mňa štve že ja som ju mal ale sa mi pokazila tak mi vtedy dali na výber novú alebo peniaze no a ja som spravil čo? .......... no takže tak. Takže heeeeelp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 A já měl doma dvě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.