Přejít na obsah

zrdcátka

Doporučené příspěvky

Zdravím vás.. Mám takovej blbej dotaz... sehnal jsem si pravé symetrické zrcátko s anglické verze na OI ale po montáži jsem zjistil že mi nejde seřídit tak jak bych potřeboval. Tak by mě zajímalo jestli jsou Evropské nějak víc nakloněné nebo je problém někde jinde... docela mě to štve protože v něm fakt není moc vidět...:-D

Odkaz ke komentáři

Téma jsem otevřel, protože mě zajímalo co to je to "zrdcátko" a tady vidím, že jde o obyčejné zrcátko ;) .

Nevím z vlastní zkušenosti, ale když to vezmu čistě logicky, že v anglii sedí řidič na pravé straně, tak je zřejmé, že obě zrcátka budou mít jiný úhel než zrcátka pro řidiče sedícího na levé straně. Ale jak píšu, nemám vlastní zkušenost a třeba se pletu...

Odkaz ke komentáři

Ano, GB levé zrcátko je více nakloněno ke karoserii - tedy tím pádem nejde seřídit tak aby v něm řidič "sedící vlevo" pohodlně viděl dění za sebou (vyzkoušeno z vlastní zkušenosti, kdy jsem si bláhově myslel, že opravím nefunkční výhřev tak, že zrcátka komplet vyměním a bude... a taky bylo :) ), nicméně "pajšl" je stejný takže se dá překuchat jen ten a vše funguje...

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

čaute chalani .. tak mi dnes prišli spetáky z auta z GB ... hladal som temu ako ich vymenit a zrazu som narazil na toto a celkom ma to vydesilo nakolko som o tomto vobec nevedel ... čo sa týka vodičovho spetáka stači mi vymenit kryt -spetak som rozobral a už mam kryt pripraveny na vykend na vymenu ale ked mam predfacelift speták spolujazdca a z GB auta mam ten velký pofacelif tak čo sa s tým dá urobit? stačí ked si najdem kostru a mechaniku a zrkadlo s EU auta a hodím tam už len ten kryt s GB a mam vyriešné alebo sa to dá aj jednoduchšie?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...