JOHAN Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 (upraveno) Jen koncovku mám momentálně dvojitou.Chystám jinou masku,uvidíme. Je to rok 97 Motor jen 1.6 55kw (zatím stačí,ale uvidíme) Z úprav nic moc: Přední spoiler,křídlo,15"ENZO CUP,zadní lampy InPro (dělaj se jen pro facelift ostatně jako skoro všechno,takže další upravování),kožená řadička s chromovým rámečkem,trochu barvy v motoru,čtyřkanál Magnat RapBull v kufru,basa,vzadu repro magnat+Pioneer,podsvícený výhybky Magnat,vpředu taky Pioneery v MDF podložkách (nechci dělat reklamu ale super).Mám ještě faceliftový sedačky,abych lépe poskládal familly. No chystám tu masku a ještě bych rád něco pod zadní nárazník...... Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem JOHAN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 hmm vypadá hezky ale chtělo by to trochu víc rozepsat.Jako je třeba rok výroby, motor,co plánuješ za úpravy atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Moc heska! Predni spoiler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Kráska. Masku určitě nech !!!! Ta má styl :) Ten zadní znak v barvě se mi moc nepáčí , chce to zahladit celé ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 taky bych neměnil masku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 No nevím,masku jsem si dělal sám.Je to upravenej origo díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 tak to tam dej a my uvidime jaky mas zlaty rucicky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) tyjo když jsem lakoval tu moji tak mě nenapadlo to zakytovat celé ... hmmmmm teď si mi nasadil brouka do hlavy jak by to vypadalo Hoď detail fotooo !! Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) Foto sem hodím až to bude na autě.Ještě není ani v laku. Co se týká detailů,moc toho není. Vyřezat žebrování včetně znaku.(čím opatrnější budeš,tím míň budeš kytovat,takže klasika) Pak sundat chrom,což je mimořádně chutná práce.Nebudu sprostej.(a jsme zase u toho kytování) Pak si rozmyslet,kam dát mřížku.Já ji dal mezi,takže jsem ji vlastně připevnil tou vrchní co byla chromová.Je pat třeba bejt opatrnější při broušení,lakování... A pak dobře všechno zalepit,stmelit atd.Ještě jsem dyl šroubky,kam to šlo. Ale myslim,že to zvládne každej trochu zručnej člověk. Vedla mě k tomu jediná věc.Prostě se mi žádná jiná "tuningová" maska nelíbila.Myslím na před facelift. Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem JOHAN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Ten chrom jsem naposled jen vyšmirgloval nahrubo a stejně se ta barva sloupává od šutrů, musím to nějak brutalně odstranit ... asi déle šmirglovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 No jo,na chromu nedrží nic i když je zdrsněnej. Já to opatrně odřezával odlamovacím model. nožem.Nechal jsem na tom asi dvě čepele a patery ruce.Kurva jak já byl pořezanej.Ale musím říct,že místama to šlo i dobře,pak mi zůstal pěkně hladkej povrch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 NEW LOOK - 3D CARBON ANTRACIT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 ja jsem tu masku radsi nechal svarit. mel bych strach, ze se ten kyt z toho odloupne. uz nastesti dodelavam i zadni listu, tak to pujde snad v cervnu uz na auto. jsem na to zvedavej jak to bude vypadat. mam totiz strach, ze ta maska bude vypadat moc mohutne. v kazdym pripade sundavani toho chrumu je fakt opruz. vsude se setri, jenom toho chromu tam dali jak na tri auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 To je hrozny s váma, když tam dají hodně chromu, tak si stěžujete že to nejde sundat a kdyby tam dali zase málo chromu, tak byste si stěžovali, že je ho tam málo, že se ta maska hned loupe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Karbon moc nemusím, ale když se to líbí majiteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.