Kajman Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Dá se z budíků nenásilně odmontovat ten plexi kryt? Mám na maxidotu špinavou kapku a s..e mě teda neskutečně a čím dál víc... Musím to nějak vyčistit. Předpokládám, že bez vytažení budíků z kapličky to nepůjde, ale dá se to pak udělat bez odpojení od kabeláže? A jak ty budíky vytáhnout - dole dva šrouby, ale co nahoře? V DP je cosi o nějakém přípravku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 99% budíků co mi někdo přinese vymontovaný jsou poškozeny demontáží protože to nikdo neumí pokud nechceš mít prasklinu na plexi nedělej to proč nechceš odpojovat od kabeláže ? aby s ti nesmazali hodiny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Vašo díky, s tím ne/odpojováním to bylo takové přemýšlení nahlas - nemám k O2 diag. kabel, takže kdyby pak bylo potřeba něco nastavovat ... nevím. Takže spíš radíš budíky nevytahovat. No a někdo, kdo to umí (např. Ty ) když vytáhne budíky, dá se pak sundat to plexi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 když vytáhneš budíky tak zezadu jsou dva torxi a cca 8 západek a odděláš celý přední díl i s okolím kolem ukazatelů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 JJ přípravek nutný jinak 100% praskne předek :-))) stačí plastová maxi velká stahovačká a správné místo....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 seber mamině jídelní nůž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 platební karta, průchodka, čipová karta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 seber mamině jídelní nůž já ho nezebral mamině :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.