Spike67 Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Ahoj Profíci čítam a prispievam do tohoto fóra a sú tu super rady a členova. No viem že je tu už jedno téma o spätných zrkadlách. Teraz som ale brázdil po internete a narazil som na toto: http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=141 neviem či o tom viete elbo to už má niekto namontované. Ja by som chcel to vyskúšať. Zohnal som kompletné zrkadlá z octavia 2 FL sklopné atď . (ešte som ich nekupil mam ich odložené cena 200 € komplet) a ak by som kúpil túto jednotku tak by som nemusel meniť modul vo dverách a ostatné jednotky. Myslíte že by to bolo možné rozbehať? Ja mam teraz Octavia 2 rok výroby 1/2005 1,9 TDi elegance. Doteraz mám spätaky z osvietením priestoru. Návod na zapojenie jednotky a inf.: http://www.ulozto.sk/12907264/dokumentacia-jednotka-spataky-pdf Moje otázky: Bolo by to možné rozbehať? čo napojenie jednotky do vozidla, nakódovanie Konektory a montáž pri zámene späťákov (staré za nové) Ďakujem za vaše cenná postrehy a rady. P.S. Nie som elektrikár ale iba amatér :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Rozbehat to mozes, budes mat taku "origo" funkcnost. Kodovanie nemas moc preco riesit, je to nezavisle od vozidla. Ja asi pouzijem ine riesenie, RJ 4A0 907 440 (koncernova, tusim z golfiku ci superba), ktora miu umozni sklapat zrkadla aj nezavisle (potrebujem to pri vjazde do dvora). Len zapojenie bude na mne, aby som vyberal,co sa sklapa a kedy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spike67 Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Aha A to sa da pouzit aj u mna? Ja nepotrebujem taký luxus. ja potrebujem po zamknutí sklopiť a potom zase po naštartovaní vyklopiť. Kolko taká riadiaca stojí? a už nebudeš potrebovať nič viac teda myslím okrem spätakov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Ja som tu RJ zohnal uz davno, takze cenu si nepamatam, zapojit by to urcite islo, len zalezi od toho, kto to bude zapajat. :) Co viac budes potrebovat zalezi od toho, kde sa chces s nou napichnut. PS: na autobazar.eu ju ktosi ponuka za 5Eur tusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.