Steel Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Zdravím, mám takový dotaz.. Jde mít v aute 2 autoradia? Jde mi o to, ze chci mit radio na ktere budu mit pripojeny subwoofer v kufru a pak nejake druhe s velkym displejem na filmy atd.. Vim ze mozna si nekdo ted rekne tak proc to nenapojis vse do toho s tim displejem.. ale s displejem bych koupil tak do 4k coz nebude nejake moc zrovna znackove radio a urcite by to hralo hure nez autoradio ktere mam ted od Kenwood.. mate s timhle nekdo zkusenosti? dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 určitě to udělat jde ..bud koupíš radia kerý se daj propojit a nebo budeš mít každý zvlášt ale nevým jak to pak vymyslíš z repráky by si musel mít nejaký přepínač aby si vzdicky přepnul repran na požadovaný radio a jestli si máš koupit radio z displejem do 4tis a radino na muziku tak za 3tis tak je lepší koupit jedno rádio za 7tis http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/00867-vme-9309-ts.html http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/01943-ddx3028.html http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/01424-avh-1400dvd.html radio z displajem sem měl taky a záleží co si tam pustíš když pustíš koncert 5.1 tak to aby si měl na to sestavenou aparaturu jinak nikdy nedocílích toho zvuku co ti nabízí ,a když pustíš videoklipy tak zase záleží jakou mají kvalitu atdd na filmy je to dobrý když máš deti a jel bys dál nikam .... ale já sem to rádio vyndal a dal sem si tam normální JVC a sem z pokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 zrovna jedno s dvd prodavam na aukru uz me to omrzelo a radsi mam v aute hudbu a zpravy co se deje na silnicich nez filmy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Ja bych chtel ale displej, ktery se bud zasune nebo se da vzdy vycvaknout aby to tolik nelakalo zlodeje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 (upraveno) zrovna jedno s dvd prodavam na aukru uz me to omrzelo a radsi mam v aute hudbu a zpravy co se deje na silnicich nez filmy :) přesně jak říká to samí bylo umě a tebe to taky omrzí jestli ses na hudbu tady to rádio ti vyjíždí a zajíždí displey a nebo zustane zasunutý když pouštíš jenom mp3 http://www.carhifi-profi.cz/multimedia/00867-vme-9309-ts.html Upraveno Leden 29, 2012 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomaspitr1.8t Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 mam hyundaie a hraje pekne a je na dvd a ma i dispej a dal sem za nej okolo 4000 a maka krasne jinak docela pakarnaa 2 radia taky sem to tunil ale nechal sem toho je to blbost a jeste to vypada blbe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Tomaspitr: "hraje pěkně" To bude vždycky o posluchaci a o ušich... Steel: Bude to asi hlavně o tom kolik do toho chceš nacpat a jak kvalitně to udělat... Co nějaký jetý kvalitnější DVD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomaspitr1.8t Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 ja myslel ze hudba neni o radiu ale o reprakach a zesiku radio to tam jen prehrava ne kcemu nejake radio za 10000 mam toho hyunadie dost prez rok a v pohode jinak aparaturu tam mam spis repracky je tam reprak od fli 20 basak a pak jbl asi 30ku tusim a pohoda vic nepotrebuju a vepredu mam 16 ky maj neco kolo 500watt cena byla oko 6000kc a myslim ze staci no celkem je to neco okolo2-3kw a stejne to neviuziju nevite kudy protahnout velkej kabel na muziku prez motor abych nemusel vrtat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) Tomas: A čím tio krmíš ty tvoje kilowatty? By mě celkem zajímalo když nemáš natažený napájení od baterky. Jinak projdi tudy co jde origo svazek... A bohužel na tom přehráváči hooooodně záleží. Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 tomas - :lol: ..... ........... no coment 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Já mám v obouch autech dvdčka,jediné nad čím přemýšlím je stropní monitor pro děcka,ani jedno nemá velký displej a opěrky do třídveře nepřipadají v ůvahu,a co se týče toho hyundaie,tak jsem jich pár slyšel a nehrály vůbec špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 2-3kW reálného výkonu?? to aby si ten zesilovač napájel nějakou 16mm2, to má skoro víc jak startér na TDI.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emilek Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 2-3kW ma nase PAcko na hrani s kapelou... A stalo neco okolo milionu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.