Sprite Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Ahojte. Mám na vás několik dotazů týkajících se výbavy. Nechal jsem si ve škodovce vyjet výbavu, kterou mělo moje auto OI r.v.2000, m.r. 01 mít z výroby. Ale některé nechápu. Mohl by mi je někdo, pokud bude vědět, objasnit? 67 4E0 L SDH Odjištění víka zadní kapoty zvnějšku - to má některá OI i zevnitř?? 110 8BN L HSW Hlavní světlomety-halogenové,pravostran.provoz - (znamená to, že tam nikdy nebyly xenony? - protože jinak mám jak ostřikovače světel, tak 5,5l nádobku ostřikovačů atd..a navíc byly světla při koupi jako nové, jako by je někdo právě vyměnil) 118 8NA L STK Bez kontroly funkce světel - to znamená co? Protože jak tlumená tak dálková světla mi na palubce zobrazuje kontrolka 72 4LA L BED Bez ovladačů - ??? Mám normálně na klíči DO 11 0KA L KAE Bez nálepek a emblému - mám na kufru normálně označení modelu a na blatnících taky označení. Co to tedy znamená?? 137 9J0 L STA Bez silného zvukového zařízení a regul. intervalu tónu - ??? 171 T8U I GMO 4-vál. vznětový motor 1,9l agr.038.G - To agr asi není typ motoru že? Protože o pár položek níže je psáno Kód mot.: ASV Díky moc za objasnění ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 ASV a AHF jsou 81kW motory AGR je 66kW 11 0KA L KAE Bez nálepek a emblému - mám na kufru normálně označení modelu a na blatnících taky označení. Znamena ze to tam majitel co to auto kupoval nechtel,ja jsem taky nechtel oznaceni motorizace pri koupy, Xenony se myslim zacaly davat uz koncem roku 2001 do vybav L@K o rok pozdeji do RS myslim takze to je dodelane, podivej se jesly mas nastaveni sklonu svetel, nebo jenom regulaci jasu dalsi nevim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 (upraveno) Xenony? Ty se dávaly už dříve. Máme O1 model 2001 do provozu leden/2001 a má originál tovární xenony jako mimořádnou výbavuv a není to LK. Upraveno Únor 10, 2012 uživatelem Pepa007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Tak kolega tady píše, že má r.v.2000 tudiž se xenony nedávaly! Jako druhá věc tady píšete, že máte rok výroby 2011, to je 10let co se to auto vybavovalo. Naši xenony mají origo, já dodělané. Za těch 10let mohlo z Boleslavi vyjet tisíce aut s xenonama a třeba švihadlama vpředu a manualni klimou, pač si lidi výbavu vybírali, takže nikde není řečeno, co musí být a ce nemusí. Už jsem viděl jak LaK tak RS s halogenama, vypadá to sice fuj, ale existuji. To, že tam jsou ostřiky taky nic neřeší. Byly i na halogenech a můžou tam být třeba po nějakém ťukanci a výměně nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.