Přejít na obsah

Uchycení tříbodového pásu zadní prostřední sedačky

marlo

Doporučené příspěvky

Zdravím. Nedávno jsem koupil nové sedačky do své Octavia I Combi (r.v.2000), protože potřebuji nacpat dozadu 3 dětské autosedačky a neměl jsem tam tříbodový pás. To se povedlo, ale nyní řeším to, že potřebuji ten prostřední pás nějak uchytit na jedné straně ke kastli. A tam mám problém.

Počítal jsem s tím, že plech, který je našitý na konci toho pásu, přidám pod šroub, pod který je momentálně uchycen bederní pás + protikus pro pás pasažéra u dveří. Jenomže šroub je krátký a navíc jsem zjistil, že to není ani M10, ani M12, ale M11 !!! Neskutečné . . . když sjem si nechal ve škodovce objednat přesně tenhle šroub z Octavia I Tour, tak jim přišel šroub úplně stejný. A zatím jsem pohořel úplně všude, kde jsem se ptal.

Takže shrnuto:

Mám M11x24

Potřebuji: M11x30

Nebo pomůže nějaká úprava ??

Máte s tím někdo zkušenosti ??

Děkuji za info.

Odkaz ke komentáři

Takže vzhledem k tomu, že delší šroub M11x30 (a navíc v provedení s jemným závitem) se normálně sehnat asi nedá, jsem konečně problém vyřešil tak, že jsem vypustil zinkovanou podložku, která aretuje segment zástrče pásu a bederního pasu proti pohybu kolem šroubu a místo ní jsem přidal plech. Točit se to nebude a tloušťka plechu na pásu je prakticky totožná s tloušťkou podložky. Jak to má originál verze TOUR nevím, ale takto to vypadá OK.

Kdyby někdo chtěl, udělal bych foto, ale až bude tepleji.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

tak pánové, dnes to řeším a nenašel jsem nikde na netu jak to někdo vyřešil tak jak to má být. Dlouhý šroub mám z fábie tam soudruzi dali dlouhý, ale i tak na tom pásu je to pod jedním úhlem a ta od zajištění pásu pod jiným takže při utahování se to spolu hádá a nezdá se mi to jako čistě provedená úprava. Může se mi někdo podívat kdo má TOURku s 3bodem jak to tam je popř. foto? děkuji moc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...