Messik Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 zdravim hledal jsem neco podobneho ale nejak nenasel...tak se zkusim zeptat ...mam oc 2 1.9tdi 2005 najete 196 000 a nejake drobne...a ma se to tak ze to brzdilo v pohode az asi nejakych 1000-2000 km zpatky, zacal pedal jako trosku klesnul ze kdyz jsem zmacknul tak sel nejprve lehce a pak jak kdyby byl doraz a zacalo to normalne brzdi...jelikoz mi kolega rikal ze by to chtelo vymenit brzdy tak jsem to prisuzoval tomu . brzdy se vymenily kotouce i desky a kapalina...jenze se to nezmenilo ten pedal sel porad stejne...a dneska uz to nejak divne slo jakoze ten pedal sel tak volne jakmile jsem slapl na pedal tak to brzdilo a az dole to zacalo brzdit poradne...pripada mi to jako kdyby byl vadny posilovac nebo neco takoveho muze to byt? nebo hledat zavadu nekde jinde?...snad me nekdo pochopi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Škvarek Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Skontroluj stav brzdové kapaliny a pokud jsi ji jěště neměnil tak ji vyměň a ovzdušni brzdový okruh měto dělalo povyměně brzdové kapaliny v servisu pote sem si ovzdušnil brzdy sam a vse bylo v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 kapalina se davala nova dneska jsem koukal a nadobka je plna takze nevim v patek jsem domluveny s kolego ze se na to podiva tak uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 posilovač můžeš vyzkoušet sám vypni motor a slapej tak dlouho dokud bude pedál tvrdej No a po tom ho drž a nastartuj měl by sám klesnout pokud ano tak je posilovač ok podle mě tam máš vzduch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 dekuji zitra rano vyzkousim ...teda pokud nastartuju :D...dneska auto ukazovalo -15 v Ostrave a nejak ztuha startovalo...a den predtim jsem tankoval vervu a jak jsem jel do prace tak obcas kdyz jsem pridal vice plynu treba do kopce tak to zacalo skubat jak kdyby byla asi nafta zmrzla...no jeste stesti ze clovek tankuje drahou naftu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Musíš přidávat aditiva!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 to ja daval pak jsem tam mel jeste asi na 320 km naftu a hlasili velkou zimu a nekdo rikal ze do vervy je zbytecne pridavat aditiva tak jsem tam narval jen vervu no :D tak nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Já bych nějaký vervě nevěřil,je to všechno "mírné klima" Já tyhle aditiva /VIF) leju i v létě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 pokud tam leješ vervu100 tak je dost aditovaná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 no ja tam bral vervu u nas v ostrave a tam psali arkticka zima no :D...jinak dneska sice se moc nechtelo ale nasrartoval spise nejaka ztuhla baterka...ohledne toho pedalu jak jsem mel uz zahraty motor jsem vyzkousel a pedal klesnul pomalu dolu pri nastartovani to znamena ze posilovac je ok?...takze zkusit teda znova odvzdusnit jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 tak tak pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 tak odvzdusnene a zas to brzdi perfektne dekuju za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 já ti to říkal tak hlavně že jse už zase maka jak má:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 tak se to opet vratilo nevydrzelo to ani tyden bo nekdy to slo dobre a nekdy ne...kapalina plna ...nevim co to muze delat ze se tak deje :( jsem z toho celkem na prasky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 stále tam máš vzduch odvzdusni nejdříve klasicky a po tom přes vag mělo by to být ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 vag tot ak k nekomu zajet ale nikoho neznam :D...co mam kolegu tak ten dela veci akorat mechanicky takze klasicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 nekdo z ostravy a okoli kdo by to dokazal? moc vas tu neznam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 nejbliz asi Cosby a pak Vasa no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 hosi nechcem zakladat nove tema tak sa spytam tu. dnes pri jazde som si vsimol ze mam maksi brzdovy pedal. brzdy brzdia normalne mozno trochu slabsie ale len trochu. najazdene mam 42tis km :( vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
keo100 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 zdravím. stala sa mi taká nepríjemnosť.. zastavil som pred križovatkou na kopci štýlom spojka - brzda a do neutralu. Na spojke som stal aj na brzde. Keď mi nič nebránilo v jazde tak som zaradil 1, pustil brzdu a auto sa ani nehlo. Ani dopredu akoby ho niečo brzdilo ale ani dozadu keďže som bol na kopci. Vypol som motor. Stláčam brzdu ale ta bola ako kameň. Tak som 3x stlačil spojku a brzdy sa uvolnili. Po naštartovaní som zaradil 1 a normálne vyrazil... Nechápem čo to môže byť.. Pred 3000 km menené kotúče a doštičky a taktiež kvapalina. Jedna sa o OII 2006 1,9TDi 4x4 185000km. Za rýchlu radu vopred ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
keo100 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 novy poznatok môjmu problému. Pri paneláku máme taký mierny kopec na vjazd do garáži. Vyšiel som naň bez zaradenej rýchlosti zastavil som, pustil brzdu a auto stálo. cca po 2-3 sekundách sa brzdy uvolnili a z kopca so zišiel. Môže to byť hlavný brzdový valec? Ako zistím že je to on? Za všetky rady vám ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 A nemáš náhodou Hild Holder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
keo100 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 nie nie nemám. Pokiaľ viem ta to sa dávalo do automatov. Dnes to so skúšal trošku viac. Do kopca to robí tak na 90% a z kopca nikdy. Niekto v blízkosti Michaloviec čo ma diagnostiku sa nenájde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 davalo se to i k manualu. a podle popisu bych řekl ze ho tam mas. citace "Asistent rozjezdu do kopce* Asistent rozjezdu do kopce usnadňuje rozjezd ve stoupání. Usnadnění spočívá v tom, že systém udrží brzdný tlak, který byl vytvořen sešlápnutím brzdového pedálu, asi ještě 2 s po uvolnění brzdového pedálu. Řidič tak může přesunout nohu z brzdového pedálu na plynový pedál a rozjet se do kopce, aniž by musel použít ruční brzdu. Brzdný tlak klesá postupně s přidáváním plynu. Pokud by se vozidlo do 2 s nerozjelo, začne couvat. Asistent rozjezdu do kopce je aktivní od stoupání 5 %, pokud jsou zavřené dveře řidiče. Je funkční vždy jen při rozjezdu do kopce, a to jak při jízdě vpřed, tak i při couvání. Při jízdě s kopce je neaktivní." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Ano mas to ja mam tiez OTII 4x4 2006 manual a mam to ono to po par sekundach uvolni drzdu samo.da sa to vypnuc cez diagnostiku.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
keo100 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 rad by som to vypol lebo nie som nato zvyknutý. som verný starej klasike. Našiel by sa niekto z môjho okolia kto by mi to cez diagnostiku vypol?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 nezalezi ještě jak moc ten brzdovy pedal zmacknes ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 JJ. Zàleží. Když zabrzdíš zlehka, tak se HH neaktivuje. Zlehka = šlapat na brzdu očima. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.