Přejít na obsah

Kubiikova OI

Doporučené příspěvky

tak si vam taky dovolim predstavit moje priblizovadlo. je to AHF, rv. 99

uto mam necele tri mesice a tak ho pomalicku upravuju k obrazu svemu. zatim jsem udelal podvozek (tlumice HP, pruziny HR -50mm, TT puky a vymena vseho gumoveho na podvozku plus tycky rizeni a cepy a ulozeni prednich a zadnich tlumicu a dekl pod motorem). z venku toho zatim moc neni. akorat pozicky, ale uz se mi vari maska a pak sterace z GIV a zadni z FII a SPZ bez podlozek. po predchozim majiteli jsou na aute folie a HIDky v mlhovkach. ted momentalne pripravuju auto na hudbu. doma uz mam uplne novy koberec na podlahu a do kufru. strop a tapecy mam u calounice.

no a nejaky to foto...

post-187-0-52607000-1328035308_thumb.jpg

post-187-0-13672500-1328035324_thumb.jpg

post-187-0-76175600-1328035334_thumb.jpg

post-187-0-84808900-1328035353_thumb.jpg

post-187-0-72076600-1328035379_thumb.jpg

post-187-0-12415200-1328035394_thumb.jpg

post-187-0-10048300-1328035408_thumb.jpg

post-187-0-91506800-1328035427_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak zadek mam pevnej, takze akorat dorovnam ten predek, takze jeste tak 10 - 15mm to vepredu pujde dolu. na minulym aute jsem zjistil co od hudby ocekavam, tak to ted chci udelat naraz. radsi to budu delat pul roku, ale at to stoji za to. tlumeni delam i kvuli hluku... no jeste musim koupit novy listy. tyhle uz to maji za sebou. pak uz jenom kliky do laku, tu masku a zavarit zadni listu a venek bude hotovy...

Odkaz ke komentáři

Pěkná octávečka, vidím že jsi šel opět do předfce, těch už tu moc není... :palec: . Jinak jsem ani nevěděl, že jsi tu bílou prodal, ale černá je hezčí ;) . No přeju hodně štěstí s úpravama a taky ať ti slouží hooodně dlouho bez poruch :)

Odkaz ke komentáři

diky. bylo v rodine sachovani s autama, tak se to ke mne dostalo. hlavne to ma nezavisly topeni, coz je ted v zime pecka. bilou jsem prodal kamaradce, takze ji tu a tam vidam. predface s LaK predkem je podle me proste to nej, co kdy ze skodovky vyjelo. mne osobne prijde, ze kazdy facelift od skodovky je des :D

zatim je to vice mene bez poruch (tuk, tuk). akorat uz me to nechalo na ceste, kdyz mi odeslo rele 109. ale tak nic holt neni naporad...

auto se mnou snad bude nez uplne shnije a pak rapid v kombiku v bily barve :D

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři

jj, taky se mi ty pozicky za tmy moc libi. vcera kdyz zajizdeli s autem do servisu, hezky pomalicku, tak jsem tam jenom tak stal a dival se na tu krasu :D

marek: AHF je 81, proto mam v podpise to cerveny I :P. na tlumeni pouzivam silent coat 2mm. zatim mam dobrou zkusenost z deste. zdaleka neni tak slyset dopadat kapky na strechu. o vikendu se budu snazit udelat zbytek kufru a podbehy, ale asi to nestihnu. pak uz bude snad v aute zase trochu vic ticho...

Odkaz ke komentáři

Tak ji konečně vidím. Fešanda :palec:

Tlumení taky pecka. Dokázal bys nějak objektivně vyhodnotit přínos vylepení stropu? Protože momentálně mám pocit, že mi stropem jde hrozný aerodynamický hluk. Teda ještě asi dalšími 101 místy, ale na strop myslím dost často :lool: Je to hrozný, začít s tlumením, to je jako začít s drogama :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Dakie: diky. jj, kola jsou od maci

tomas: ono tezko rict. v aute nemam krome ridicova zadny tapecy, v kufru zadny calouneni, nemam dekl na kufr dverich a na strope akorat to tlumeni :D. ale kdyz onehda prselo a stal jsem na pumpe s vypnutym motorem, tak ty kapky tak nebubencovaly. ja to delam hlavne proto, ze mam na calouneni stropnici a abych si to pak nevycital :D chci to vytlumit cely, tak abych mel klid v dusi :lol: ale o vikendu snad zase pokrocim :palec:

dneska jsem vyzvedl auto ze servisu, takze uz mam komplet podvozek i se vsema sroubama :palec:. jediny co mi jeste chybi je rizeni, ale to tam bude dokud nezkape :D

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...