kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 tak si vam taky dovolim predstavit moje priblizovadlo. je to AHF, rv. 99 uto mam necele tri mesice a tak ho pomalicku upravuju k obrazu svemu. zatim jsem udelal podvozek (tlumice HP, pruziny HR -50mm, TT puky a vymena vseho gumoveho na podvozku plus tycky rizeni a cepy a ulozeni prednich a zadnich tlumicu a dekl pod motorem). z venku toho zatim moc neni. akorat pozicky, ale uz se mi vari maska a pak sterace z GIV a zadni z FII a SPZ bez podlozek. po predchozim majiteli jsou na aute folie a HIDky v mlhovkach. ted momentalne pripravuju auto na hudbu. doma uz mam uplne novy koberec na podlahu a do kufru. strop a tapecy mam u calounice. no a nejaky to foto... Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Zdravím a vítám tě tady :) auti vypadá dobře, pěkně si se rozjel tak at ti dobře slouží a hodně štěstí při úpravách ;) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 diky. no planu je hodne. ale casu a penez je o neco malo min, nez by bylo potreba :D Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 diky. no planu je hodne. ale casu a penez je o neco malo min, nez by bylo potreba :D jo, tak o tom mi vyprávěj já bych toho taky ještě chtěl :D Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Pecka! Ty pozičky na tu černou luxusně sednou :) Hudba bude taky pecka koukám podle tlumení :) Tak jsem zvědavej jak to snižíš :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 tak zadek mam pevnej, takze akorat dorovnam ten predek, takze jeste tak 10 - 15mm to vepredu pujde dolu. na minulym aute jsem zjistil co od hudby ocekavam, tak to ted chci udelat naraz. radsi to budu delat pul roku, ale at to stoji za to. tlumeni delam i kvuli hluku... no jeste musim koupit novy listy. tyhle uz to maji za sebou. pak uz jenom kliky do laku, tu masku a zavarit zadni listu a venek bude hotovy... Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Pěkná octávečka, vidím že jsi šel opět do předfce, těch už tu moc není... . Jinak jsem ani nevěděl, že jsi tu bílou prodal, ale černá je hezčí ;) . No přeju hodně štěstí s úpravama a taky ať ti slouží hooodně dlouho bez poruch :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 (upraveno) diky. bylo v rodine sachovani s autama, tak se to ke mne dostalo. hlavne to ma nezavisly topeni, coz je ted v zime pecka. bilou jsem prodal kamaradce, takze ji tu a tam vidam. predface s LaK predkem je podle me proste to nej, co kdy ze skodovky vyjelo. mne osobne prijde, ze kazdy facelift od skodovky je des :D zatim je to vice mene bez poruch (tuk, tuk). akorat uz me to nechalo na ceste, kdyz mi odeslo rele 109. ale tak nic holt neni naporad... auto se mnou snad bude nez uplne shnije a pak rapid v kombiku v bily barve :D Upraveno Leden 31, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 ty pozičky jsou na předface o hodně hezčí :) musim říct že je mám asi měsíc max 2 a už mě moc nebavěj, asi je časem dám dolu :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 to ja jsem je mel uz na minulym aute a uz je nedam dolu :D byla to prvni vec, ktera se na aute delala... Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 to ja jsem je mel uz na minulym aute a uz je nedam dolu :D byla to prvni vec, ktera se na aute delala... jj hlavně v noci je to pecka, to vždycky na benzínce nechávám zaplí parkovačky a kochám se při kafičku :D Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Hi Kubii, to koukám co na tebe v rodině zbylo :) Co tam je za motor, AHV mi moc neřekne. 66 kW nebo 81 kW? Co používáš na vytlumení auta? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 jj, taky se mi ty pozicky za tmy moc libi. vcera kdyz zajizdeli s autem do servisu, hezky pomalicku, tak jsem tam jenom tak stal a dival se na tu krasu :D marek: AHF je 81, proto mam v podpise to cerveny I :P. na tlumeni pouzivam silent coat 2mm. zatim mam dobrou zkusenost z deste. zdaleka neni tak slyset dopadat kapky na strechu. o vikendu se budu snazit udelat zbytek kufru a podbehy, ale asi to nestihnu. pak uz bude snad v aute zase trochu vic ticho... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 to jsou mácovo bejvalý kola, ne? vypadá dobře, tak ať slouží bez poruch Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tak ji konečně vidím. Fešanda Tlumení taky pecka. Dokázal bys nějak objektivně vyhodnotit přínos vylepení stropu? Protože momentálně mám pocit, že mi stropem jde hrozný aerodynamický hluk. Teda ještě asi dalšími 101 místy, ale na strop myslím dost často :lool: Je to hrozný, začít s tlumením, to je jako začít s drogama Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) Dakie: diky. jj, kola jsou od maci tomas: ono tezko rict. v aute nemam krome ridicova zadny tapecy, v kufru zadny calouneni, nemam dekl na kufr dverich a na strope akorat to tlumeni :D. ale kdyz onehda prselo a stal jsem na pumpe s vypnutym motorem, tak ty kapky tak nebubencovaly. ja to delam hlavne proto, ze mam na calouneni stropnici a abych si to pak nevycital :D chci to vytlumit cely, tak abych mel klid v dusi ale o vikendu snad zase pokrocim dneska jsem vyzvedl auto ze servisu, takze uz mam komplet podvozek i se vsema sroubama . jediny co mi jeste chybi je rizeni, ale to tam bude dokud nezkape :D Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Pěkná octavečka a chválím barvu sice je na ní vše vidět ale jinak je to paráda Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) diky. mne se ta cerna ze zacatku moc nelibila, ale s tema pozickama a jak je to decentne snizeny, tak se to i mne zacina libit :D Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem kubiik Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Jj černa a folie na oknech neznám nic lepšího Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 no folie budou do prvniho stretu s PCR :D ale doufam, ze tam vydrzi dlouho Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Jsem na tom stejně Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Kubiku: co to vidím??? Já Tě vybavuju při pohhledu na bílou královnu :D Gratulace kamaráde! Barva je velmi dobrý výběr,vítej mezi černoprdelniky :lool: Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 ja to s tema foliema vidim jako velkou bublinu. za chvilku se to snad uklidni a v lete se jezdi stejne s oknama dole :D bilou ma ted moje kamoska. akorat pozicky jsem si vzal... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) Taky doufám přijde mi to jako velká stupidita Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem chipmann Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Kubo velká gratulace k novému autu . Konečně máš motor na to správný palivo A jakou to má výbavu ? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 dik. no nafta podle me patri do kamen, ale jezdi to za levno... 4 el okna, 4 pytle, central + dalka, vyhrev sedacek, manualni klima a nezavisly topeni... Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 .... a benzín zase do zapalovače to nezávislý topení ti závidím Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 jj, je to parada. uvidim jestli v patek pri tyhle kose to po pulhodince s tim oknem alespon trochu hne... Odkaz ke komentáři
Mary.J Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 To auto už jsem někde videl Vážně moc pěkná moc chválím. A v pátek vážně doufej v Nový Pace mráz jak svina.Jo a včera jsem byl v Bolce v Muzeu ale je tam rekonstrukce tak nic moc. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 segra rikala. rekonstrukce ma byt az nekdy do podzimu... kaminka a horkovzduska to jisti :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky