Přejít na obsah

Kubiikova OI

Doporučené příspěvky

Ono co jinýho na tom taky vymýšlet, stejně podvozek + kola udělaj nejvíc a další věci už jsou tak nějak navíc a podle mě i trochu zbytečný blink.gif myslim nějaký větší zásahy...A jak píšeš, taky se mi to líbí nejvíc, s foliema jsem měl stejnou politiku, když už sundat, tak všechno, jinak je to děs rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

njn. ted uz to vim taky. ale kdyz jsem to strhnul, tak se mi na prvni dotek a pohled zdalo, ze je to dole i s tim lepidlem. bohuzel nebylo a prisel jsem na to az jsem pomalicku nahrival horkovzduskou zadni okno aby to neslo i s linkama. tam to mam tak 50/50. ale alespon bude zitra po praci co delat, kdyz sezenu redidlo :D

Odkaz ke komentáři

já na to přišel stejnym spusobem :D ředidlem bych to nedělal, at si nedomrvíš těsnění a tapecy. Já jsem to dělal tech benzinem (byl neškodnej na těsnění a tapec) a houbyčkou na nádobí, tou drsnou stranou, a jedno okno, když tam bylo hooodně lepidla, mi trvalo asi čtvr hodky ;)

Odkaz ke komentáři

na ty fotce to opravdu vypada, ze je tam ty gumy moc. v realu to neni zase az tak hrozny a navic s nizsi gumou uz by to bylo nechutne tvrdy, takze asi zustanu u tohoto rozmeru. chtelo by to totiz jeste niz, je to porad moc vysoky. kdyz se podivas jak to vypadalo na Macove OI, tak to bylo dobry. mel to proste o kus niz...

snmek959.jpg

Odkaz ke komentáři

tak auto je uz na oprave elektriky a dodelani par malickosti jako tempomat, propojeni dalkovyhc a potkavacich svetel a propojeni predni a zadnich lampicek. ted mam na tyden pujceny tohle delo. nejlepsi je na tom ten vystrelovak :lol:

a uz mam konecne doma svarenou masku. o vikendu me ceka ve volnych chvilich brouseni. a ze ho nebude malo :blink:

post-187-0-00240300-1332172119_thumb.jpg

post-187-0-98757100-1332172141_thumb.jpg

post-187-0-08261800-1332172154_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, kabely co tam nemají co dělat pryč a to fofrem :palec:

Čím dál víc začínám dumat (i pod dojmem fotek Tvého auta) nad pokračováním tlumení hluku - pokračovat na střechu a podlahu a v druhé kole vyndat palubku, topení a udělat motorovou příčku. U toho tam samozřejmě vrazit climatronic:-)))

Odkaz ke komentáři

vcera jsem si vyzvedl po tydnu svoje auticko. auticko uz je zase v kondici. timto jeste jednou moc dekuji Martinovi za paradni praci. zitra hodim foto opravenyho svazku, tempomat zna kazdy :D

dneska jsem pokracoval na aute. nastesti jsem mel pomocnika. samotnymu by mi z toho asi jeblo a delal bych to dva dny. dneska jsem u auta byl od 9:00 do 19:00. pak uz byla uplna tma. vytlumili jsme podlahu, natahali kabely pro hudbu a dali jsme uplne novy koberec na podlahu. alespon jsem si v aute poradne uklidil, kdyz uz nic. nejvetsi pecka byla, kdyz jsem zjistil, ze jsme zapomneli protahnout z podkoberce kabel na ovladani zesiku. nastesti to stalo jenom sedreny prsty a kabel byl bez rozborky nad kobercem :D zitra pribyde do auta zase snad par plastu a v pondeli jdu k calounici, tak se to snad zacne hybat kupredu...

post-187-0-73683600-1332624448_thumb.jpg

post-187-0-92114300-1332624453_thumb.jpg

post-187-0-81188800-1332624460_thumb.jpg

post-187-0-20320700-1332624466_thumb.jpg

post-187-0-80861700-1332624470_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...