Lumen1.8 Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Ahoj, co všechno se musí upravit, když chci na starej předek dát nové žebrování masky. Na videu z Rozkoše jedna upravená je ( místo SPZ má VIKTOR ), ale i s novým nárazníkem. Jelikož je auto úplně nové, nechci měnit celej předek, jen ta maska mě láká. :) Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 jsem ti to trosku prejmenoval, doufam ze jsem pochopil spravne tvuj dotaz, tak jak to bylo napsano mi to nedavalo jaksi smysl zkus mrknout sem jestli tam neco nenajdes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 pokud chces vymnenit jen masku tak kus za kus + musis dat pod masku vyztuhu plechovou aby se ti nekroutila nebo nepraskla a musis vymenit i otvirani kapoty jinak ti tim starym tahlem nepujde otevrit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Díky za rady chlapi. Bude sedět nová maska na starým nárazníku? Přijde mi dole víc zaoblená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Jak říkáš, dole je víc zaoblená, takže se starým nárazníkem to nebude přesně lícovat. Já jsem se obešel bez tý výztuhy s pomocí stahovací pásky a oboustranný lepící pásky, i bez toho háku otvírání kapoty - jde to otevřít rukou nebo pro pohodlnější otevření na to mám externí háček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Viki, můžeš udělat nějaký fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arvik Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Jo Viki byl by fajn nejaky stručný návod montáže, popřípadě fotky... Jinak Kde by se ta nová maska dala koupit..? DIky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Jo taky me to zajima :-) nejaka foto dokumentace by nebyla spatna. Sehnal sem si kluka co to dela. Je z kolina ale chce za to okolo 9000,- mozna bych to da toho dal i tak nevim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 masku koupis kdekoliv na netu v bazaru novou kolem 1000kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Máte někdo foto předělávky masky z faceliftu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Máme zde: http://www.skodaoctavia.cz/garage/dedekjirka/kote vnitřek masky v předface masce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Jo taky me to zajima :-) nejaka foto dokumentace by nebyla spatna. Sehnal sem si kluka co to dela. Je z kolina ale chce za to okolo 9000,- mozna bych to da toho dal i tak nevim :-) .... za co chce 9 tis. za pouhou výměnu masky z FL ? To je nějakej úlet ne ? Jak už tu bylo zmíněno maska z FL se dá sehnat okolo 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 (upraveno) nn za komplet nárazník RS z OII FL a komplet práci. Chlapci ješte menší ale důležitá vsuvka nakolik vyjde koplet starší RS nárazník přední na OII předFL... dík prosím rychlou odpověd je to akutka Upraveno Březen 11, 2012 uživatelem Ol@f prosim, necituj primo predchozi prispevky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hawker Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Máme zde: http://www.skodaoctavia.cz/garage/dedekjirka/kote vnitřek masky v předface masce. Zabiáku zklamu tě. Ta maska je celá z Face. Na černém autě to není tolik znát a vidět, ale spodek masky přečuhuje přes nárazník a končí zároveň s podložkou spz. Mám to taky tak. Jinak jsem masku v místě táhla probrousil kulatým pilníčkem aby šlo táhlo více nahoru. Tímpádem jsem nemusel pořizovat táhlo z face. Spodek masky mám přichycena taky elektrikářskou páskou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 na tom pred fl se mi to moc nelibi :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arvik Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Zabiáku zklamu tě. Ta maska je celá z Face. Na černém autě to není tolik znát a vidět, ale spodek masky přečuhuje přes nárazník a končí zároveň s podložkou spz. Mám to taky tak. Jinak jsem masku v místě táhla probrousil kulatým pilníčkem aby šlo táhlo více nahoru. Tímpádem jsem nemusel pořizovat táhlo z face. Spodek masky mám přichycena taky elektrikářskou páskou. Myslíš že bys tady mohl dát i více fotek třeba zevnitř jak to maš těmi páskami přichyceno..? diky moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Jake pasky porad,ste normalni?,proc nekoupite tu vyztuhu za par korun s vrakaze a neprisroubujete to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Chalani tak to aj sa dočkáme tých foto, ako je ta maska uchytená? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.